SEGRE

CICLISME VOLTA INTERNACIONAL A LLEIDA

Sis lleidatans a la Volta a Lleida

Sis lleidatans, tres dels quals repeteixen, corren amb l’objectiu de deixar-se veure || L’últim guanyador va ser Jaume Vilamajó, de Tàrrega, el 1980

D’esquerra a dreta, Albert Masana, Modest Capell, Sergi Escobar, Edgar Baró, MarcVilanova, Lluís Ropero i Miquel Martínez.

D’esquerra a dreta, Albert Masana, Modest Capell, Sergi Escobar, Edgar Baró, MarcVilanova, Lluís Ropero i Miquel Martínez.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seixanta-unena edició de la Volta Ciclista Internacional a Lleida arrancarà aquesta tarda a les 16.00 i hi competiran, finalment, sis lleidatans que coincideixen que per a ells participar en la ronda ciclista de la seua terra “és especial”. Són Albert Masana (Oleka); Modest Capell (Compak); Marc Vilanova, Lluís Ropero i Edgar Baró (Cicles Vic); i Miquel Martínez (MVK 25). Cap d’ells opta a la victòria final, un èxit que només va aconseguir el 1980 Jaume Vilamajó. Després Josep Viladoms va ser segon en una altra edició i Sergi Escobar, l’ara director de la cursa, va acabar quart.

Tres d’ells (Ropero, Capell i Masana) repeteixen respecte a l’any passat. Lluís Ropero, natural de Rosselló, va explicar ahir que el seu objectiu “és poder disputar alguna etapa, ja que l’any passat em vaig estrenar a la Volta”. Modest Capell, de Torregrossa, vol “ajudar els companys, acabar sobretot i si puc, posar-me en alguna escapada”.

Albert Masana, de Puigverd, que va ser el millor lleidatà a l’edició passada a l’acabar vintè a la general, no arriba bé aquest any. “Vinc d’una lesió, no estic al cent per cent, de manera que aniré dia a dia a veure com em trobo.”

Per a Edgar Baró, de Solsona, és la seua primera participació i li agradaria “poder disputar algun mallot”. Marc Vilanova és més ambiciós: “Intentaré guanyar una etapa i si és a casa, a Tremp, molt millor.” Miquel Martínez, de la Seu d’Urgell, admet que “vinc a aprendre i a deixar-nos veure amb l’equip”. Avui la primera etapa Lleida-Tremp, de 131 km, compta amb dos alts, el de Vilanova de la Sal i el port d’Àger.

tracking