SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Planes serà adjunt d'Abidal

El Barça fitxa el lleidatà, fins ara director esportiu del Getafe, com a reforç per a la secretaria tècnica || Firmarà per tres anys, fins al final del mandat de Bartomeu, com l’exfutbolista

Ramon Planes, durant una roda de premsa com a director esportiu del Getafe.

Ramon Planes, durant una roda de premsa com a director esportiu del Getafe.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va fer ahir oficial el fitxatge del lleidatà Ramon Planes com a adjunt d’Éric Abidal a la secretaria tècnica del club blaugrana i firmarà per tres anys, fins al final del mandat de Josep Maria Bartomeu com a president. La incorporació de Planes forma part de la reestructuració que la directiva ha iniciat amb la contractació d’Abidal com a director esportiu en substitució de Robert Fernández.

El lleidatà, de 50 anys, era el director esportiu del Getafe des de l’any passat i estava en converses amb el club madrileny per estendre el seu contracte, que acabava el 2019. D’aquesta forma, el Barça li ha guanyat la carrera al Sevilla, que també havia temptejat Planes. De fet, el president del Getafe Ángel Torres va arremetre durament contra el seu homòleg al Sevilla, Pepe Castro, per haver-se posat en contacte amb Planes sense haver-ho consultat.

Planes, que va ser jugador i tècnic en les categories inferiors de la UE Lleida, va començar la seua carrera com a director esportiu a l’Hospitalet, del 1999 al 2003, per passar després al Ràcing de Santander (2003-05), Alabès (2005) i la UE Lleida (2005-06). El juny del 2006 va fitxar per l’Espanyol, on va exercir funcions a la secretaria tècnica de juny del 2007 a maig del 2009, quan va assumir la direcció esportiva fins al novembre del 2012. De fet, va ser un dels que van recomanar el fitxatge de Coutinho pel conjunt blanc-i-blau, en la segona volta de la 2011-2012 en qualitat de cedit per l’Inter. En la temporada 2014-2015 va ser a la secretaria tècnica del Tottenham abans de passar un any com a director esportiu a l’Elx. El juny del 2016 va recalar al Rayo i l’any passat va fitxar pel Getafe.

tracking