SEGRE

PIRAGÜISME ESPRINT

Craviotto també passa a la final del K2 200 a l’Europeu

Avui competirà per les medalles en aquesta distància i en K4 500 || L’equip espanyol va tancar la jornada d’ahir amb 3 bronzes

Saül Craviotto, a l’esquerra, durant un entrenament amb la resta de la selecció espanyola.

Saül Craviotto, a l’esquerra, durant un entrenament amb la resta de la selecció espanyola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Saül Craviotto, amb el gallec Cristian Toro, va accedir ahir a la final del K2 200 de l’Europeu d’esprint, que es disputa a Belgrad, i avui tindrà l’ocasió de competir per dos medalles, ja que també estarà a la final del K4 500. El palista lleidatà i Toro van firmar la segona posició a l’eliminatòria, amb un temps de 32.342 segons, molt a prop dels russos Liapunov i Diatxenko (32.328). D’aquesta manera es van assegurar passar a la final sense haver de disputar una repesca i van reservar forces per a la jornada d’avui, en la qual tots dos tindran doblet de finals. La del K4 500 està prevista a les 10.35 hores, i a les 14.16 competeixen en el K2.

La selecció espanyola, a l’espera de les finals d’avui sobre 500 i 200, va iniciar ahir la collita de medalles amb tres bronzes en la distància de 1.000 metres. El castellanomanxec Francisco Cubelos i el basc Iñigo Peña van firmar la tercera posició a la prova de K2 1.000, de manera que es van assegurar la plaça per ser el vaixell estatal al Mundial. La segona medalla de la jornada a l’Europeu va arribar amb el bronze en el C2 1.000 dels gallecs Sergio Vallejo i Adrián Sieiro. El K4 1.000, tripulat pels asturians Javier Hernanz i Pelayo Roza, el basc Aitor Gorrotxategi i el gallec Rubén Millán, també va acabar a la tercera posició.

tracking