SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Gerard Albadalejo no dirigirà el Lleida

El club el descarta definitivament com a primer entrenador la pròxima temporada i tancarà en les pròximes hores el fitxatge del seu relleu entre Ángel Viadero i una altra opció

Ángel Viadero, principal candidat a entrenar el Lleida.

Ángel Viadero, principal candidat a entrenar el Lleida.EL DIARIO MONTAÑÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu anunciarà, per fi, en les pròximes hores el nom de l’entrenador que dirigirà l’equip la pròxima temporada i que, ja és definitiu, no serà Gerard Albadalejo. Les opcions ara mateix es redueixen a dos noms, un és el càntabre Ángel Viadero i un segon candidat que podria ser l’aragonès Emilio Larraz.

El que ja és segur és que Gerard Albadalejo, si continua la pròxima temporada en el club, no ho farà com a primer entrenador. El president Albert Esteve i el director esportiu Jordi Esteve ja tenen la decisió presa, encara que ja s’intuïa pels últims moviments i gestions que s’havien fet en els darrers dies i fins i tot setmanes. Si hagués estat clara la continuïtat del jove tècnic barceloní ja hauria estat confirmat, sobretot rere la maratoniana reunió que va mantenir la setmana passada amb els màxims responsables esportius.

Falta saber ara si Gerard Albadalejo acceptarà el nou lloc que li ofereixi el club, però si no és així no es descarta fins i tot rescindir-li l’any de contracte que li queda. No és ara aquest el tema prioritari dels dirigents del Lleida, que esperen tancar entre avui i demà la contractació del nou inquilí de la banqueta lleidatana.

Viadero, destituït com a entrenador del Ràcing el mes de febrer passat, continua tenint un cartell molt atractiu en la Segona B, en la qual ha dirigit molts dels millors equips de la categoria com el Ponferradina, Pontevedra, Eibar o el mateix Ràcing i Sestao, amb els quals es va quedar a un pas d’ascendir. El càntabre va complir una temporada gairebé immaculada a Santander, la primera, a la qual tan sols li va faltar el colofó.

Però hi ha una altra opció a la recambra, que podria ser la de l’aragonès Emilio Larraz, el gran treball del qual en un modest com l’Ebro li ha donat cartell.

tracking