Mor el jove pilot accidentat ahir al Circuit de Barcelona

Andreas Pérez, de 14 anys, va caure a la corba número sis i va ser atropellat per altres corredors

Fotografia d'Andreas Pérez facilitada per Reale Avintia.

Mor el jove pilot accidentat ahir al Circuit de BarcelonaEFE

El jove Andreas Pérez, de 14 anys, que aquest diumenge va patir un greu accident al Circuit Barcelona-Catalunya, ha mort aquest dilluns a causa de les greus lesions que va patir, han confirmat en un comunicat els responsables del traçat català. El jove pilot va caure a la corba número sis i va ser arrossegat per altres corredors, que li van causar greus lesions. Després de l’accident, va rebre atenció mèdica a la pista i després va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de Sant Pau (Barcelona), on ha estat les últimes hores a l’UCI.

Andreas Pérez, de Mollet (Barcelona), participava a la segona mànega de la categoria Moto3 del Campionat del món júnior, que era la quarta cita del campionat d’Espanya de velocitat. "Malgrat els grans esforços del personal mèdic del Circuit i posteriorment a l’hospital, Andreas no ha pogut superar les greus ferides i ha perdut la vida en el matí de l'11 de juny", resa el comunicat.

El jove pilot català havia estat un dels destacats al Copa de Talents Europeus de l’any passat, amb dos victòries i altres podis, finalitzant la temporada en quarta posició.

Aquest any, havia ascendit a Moto3, en el Mundial Júnior, competint amb l’equip Reale Avintia Academy team.