SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida aposta per Oliva

El tècnic lleidatà, que aquest any va ser ajudant de Quique Sánchez Flores a l’Espanyol, serà en les pròximes hores el substitut d’Albadalejo || A la recambra es manté Ángel Viadero

Juan Carlos Oliva, en un entrenament amb l’Espanyol al costat de l’exblau Raúl Tamudo.

Juan Carlos Oliva, en un entrenament amb l’Espanyol al costat de l’exblau Raúl Tamudo.ROMAN MARTÍNEZ/HERMES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El culebró de qui serà l’entrenador del Lleida Esportiu la temporada vinent sembla tenir les hores comptades i l’elegit és el lleidatà Juan Carlos Oliva. Avui mateix, si no sorgeixen contratemps d’última hora, serà anunciat pel club com el substitut de Gerard Albadalejo per a les dos pròximes temporades amb opció a una tercera.

Oliva, que ha mantingut diverses reunions en els últims dies amb el president Albert Esteve, l’última ahir, és el principal candidat a la banqueta blava, encara que segueix a la recambra el càntabre Ángel Viadero, amb qui també es va assolir un acord per si, finalment, no es concretés la primera opció.

El director esportiu Jordi Esteve ja va mantenir contactes amb Oliva després de concloure la seua etapa a l’Espanyol, quan va ser destituït a l’abril Quique Sánchez Flores, del qual el lleidatà era ajudant. Però la possibilitat que pogués entrenar a Segona B i al primer equip de la seua terra va sorgir més recentment. Oliva va expressar la seua il·lusió per entrenar el Lleida i, encara que té una altra proposta, sembla que l’acord arribarà en les properes hores, si no ha arribat ja, malgrat que el club no ho anunciarà oficialment fins avui.

Els motius de l’aposta per Juan Carlos Oliva, després de sorgir la possibilitat que estigués disposat a venir, són diversos. Entrenador lleidatà (va nàixer a Mequinensa circumstancialment, on hi ha els seus orígens, però des de molt petit es van establir els seus pares al barri de Cappont), identificat amb el club on va ser jugador de la base fins a l’amateur i també va entrenar fins al filial (un dels seus jugadors va ser, precisament, el president Albert Esteve) i amb una experiència ja contrastada. Ha entrenat a Primera i a Segona divisió, i també a l’estranger, de forma que la seua evolució ha sigut gran. Arriba al Lleida amb 53 anys, una edat similar a la de l’altra opció, Ángel Viadero (49).

Juan Carlos Oliva, en un entrenament amb l’Espanyol al costat de l’exblau Raúl Tamudo.

Juan Carlos Oliva, en un entrenament amb l’Espanyol al costat de l’exblau Raúl Tamudo.ROMAN MARTÍNEZ/HERMES

tracking