SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida jugarà contra un Primera el 21 de juliol al Camp d'Esports

Oliva, més a prop de la banqueta blava pel ‘no’ de l’Alcorcón

El Lleida jugarà contra un Primera el 21 de juliol al Camp d'Esports

El Lleida jugarà contra un Primera el 21 de juliol al Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida jugarà un amistós davant de l’Osca, club acabat d’ascendir a la Primera divisió, el proper 21 de juliol. Serà una nova oportunitat per als aficionats lleidatans per veure en acció un equip de la màxima categoria. L’Osca va anunciar a través de la seua pàgina web el calendari d’amistosos per a la pretemporada vinent, en el qual estava inclòs el partit davant del Lleida al Camp d’Esports el dia 21, pendent de confirmar l’hora. Fonts del Lleida van confirmar l’acord per disputar aquest amistós.

El Lleida estudia ara que aquest partit sigui el corresponent al torneig Emili Vicente que, en principi, s’havia de jugar la primera setmana d’agost davant del Saragossa. El fet que l’Osca sigui un rival de Primera divisió ha fet plantejar-se al club lleidatà que sigui aquest el partit en el qual es recordarà Emili. En qualsevol cas, es manté l’amistós davant del Saragossa, que s’ha quedat sense ascens al ser eliminat pel Numància.

Quant al nou tècnic, Juan Carlos Oliva està ara molt més a prop de convertir-se en el sisè entrenador de la història del club. El lleidatà ha estat descartat per l’Alcorcón, la qual cosa el deixa a un pas de l’acord amb el Lleida, que podria produir-se en les pròximes hores. La predisposició del tècnic és ara més favorable, però encara no hi ha res firmat.

D’altra banda, el Lleida presentarà en societat el seu nou projecte de futbol formatiu el proper dia 21, a les 20.00, a la Canonja del Turó de la Seu Vella. En aquest acte, obert als que desitgin conèixer el projecte de base, el club presentarà l’organigrama tècnic, així com les seues bases, els objectius i les accions concretes que pensa portar a terme per desenvolupar-lo.

tracking