FUTBOL COMPETICIONS

L'AEM i l'EF Ponent es proclamen campions en el torneig de Seròs

Es disputa en categories benjamina i alevina

L’EF Ponent A celebra la victòria després de proclamar-se campió en categoria alevina.SEGRE

El Camp Municipal d’Esports de Seròs va acollir ahir la tercera edició del Torneig de futbol 7 Escola de Futbol de Ponent, que va reunir dotze equips lleidatans de categoria benjamina i alevina. L’AEM de Lleida i l’EF Ponent A es van proclamar campions en les categories benjamina i alevina, respectivament.

El torneig es va disputar en format de lligueta amb dos grups de tres equips per categoria, que es van enfrontar entre si en partits de 20 minuts. En categoria alevina, el grup A el van formar l’EF Ponent A, el CE Escola La Noguera CE i el Bordeta. En el grup B, es van enfrontar l’EF Ponent B, el Balàfia CF i el Gardeny UD. Després de la fase de grups, el Ponent A i el Balàfia es van enfrontar en la primera semifinal amb victòria del conjunt local per 3-2. En l’altra semifinal l’AEM es va desfer del Bordeta per un clar 0-5. A la gran final, l’equip local no va poder donar la sorpresa i el conjunt de la capital del Segrià es va emportar el trofeu de campió per 4-2. En categoria benjamina, es van enfrontar en el grup A l’EF Ponent, l’EF Baix Segrià i el Bordeta, mentre que en el grup B es van creuar el Balàfia CD, l’AEM i el Escola La Noguera. En aquesta categoria, la primera semifinal la van jugar l’EF Ponent A i el Balàfia, amb victòria per als amfitrions per 3-0. En l’altra semifinal, el bitllet a la final se’l va emportar l’Escola La Noguera a l’imposar-se a l’EF Ponent B per 0-2. En el partit definitiu, el Ponent A va superar l’Escola La Noguera per 2-0.

El torneig, en la tercera edició, va reunir dotze equips, sis en cada una de les categories

El president de l’EF Ponent, Josep Albà, va valorar molt positivament la jornada a la conclusió del torneig. “Ha sigut un èxit total per al territori, hem apostat per un torneig de petit format i ens ha anat molt bé”, va explicar.