SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça admet “malestar” amb Piqué per Griezmann

Durant la presentació d’Abidal com a director esportiu i Puyol el defensa

La desolació dels blaugranes després de concloure els penals.

La desolació dels blaugranes després de concloure els penals.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va admetre ahir la seua “sorpresa i malestar” amb Gerard Piqué, per produir el documental en el qual Antoine Griezmann anunciava la seua decisió de renovar per l’Atlètic de Madrid i no fitxar pel club blaugrana. “El president [Josep Maria Bartomeu] va parlar amb Gerard Piqué per traslladar-li que la seua intervenció havia generat sorpresa i malestar en el club i entre molts barcelonistes”, va manifestar Jordi Mestre, vicepresident esportiu, mitjançant un comunicat.

Mestre, durant la presentació d’Eric Abidal com a nou secretari tècnic, va llegir una nota i es va negar a respondre preguntes. “Parlarem internament amb Piqué i Umtiti (el defensa francès també va fer broma a les xarxes socials sobre la decisió de Griezmann) quan es reincorporin després del Mundial.”

El vicepresident va defensar que el club va actuar correctament a l’hora d’abordar la contractació de Griezmann. “Hem informat l’Atlètic de Madrid dels nostres interessos de forma oficial. Com a club, hem respectat la decisió de qualsevol jugador, però volem jugadors compromesos i decidits a triomfar aquí per sobre de qualsevol altra circumstància”, va sentenciar.

Per la seua part, el lleidatà Carles Puyol va defensar Piqué: “No entenc el malestar. Al final, crec que Piqué no és responsable de la decisió que prengui Griezmann. Que ell tingui una productora i que la productora faci un documental, no ho veig malament. Molta gent pot pensar que Piqué ha influït, però de cap manera, és una decisió molt important com perquè una persona externa influeixi”, va declarar durant la presentació del Proyecto Sonrisas, d’Aldeas Infantiles SOS.

Éric Abidal va dir que confia a afegir al palmarès que va fer en la seua etapa com a jugador blaugrana “més títols” des del seu treball a la secretaria tècnica, en la qual tindrà com a ajudant el lleidatà Ramon Planes, i va assegurar que és un “orgull” tornar a “casa” seua. “Formar part d’aquest club és un orgull, i l’objectiu és guanyar títols. Tinc l’experiència com a jugador i puc fer que hi hagi una comunicació interessant amb el vestidor”, va assegurar.

El Barça de futbol sala perd la Lliga als penals El Barça Lassa de futbol sala no va poder emportar-se el títol de Lliga al caure derrotat a la pista del Movistar Inter a la tanda de penals, al cinquè i últim partit de la final del play-off. El partit va anar a la pròrroga després d’acabar 1-1. L’equip blaugrana es va avançar al marcador a la primera meitat i va aguantar fins ben avançada la segona part en què va empatar el conjunt de Torrejón de Ardoz. En la pròrroga va seguir l’1-1 i als penals Sergio Lozano va fallar el llançament i va guanyar l’Inter la cinquena Lliga consecutiva.

tracking