SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Un campió de Bell-lloc

Aleix Marimon, que juga a l’Igualada, guanya el Campionat d’Espanya sub-16 amb Catalunya || La selecció espanyola el té en llista

Aleix Marimon, el primer per l’esquerra a la fila inferior, amb l’equip de Catalunya.

Aleix Marimon, el primer per l’esquerra a la fila inferior, amb l’equip de Catalunya.FEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aleix Marimon Bergé, jugador de Bell-lloc de 16 anys, es va proclamar el cap de setmana passat Campió d’Espanya amb Catalunya, a l’Estatal de Seleccions Autonòmiques sub-16 que va tenir lloc a Corunya. Aleix, que va marcar cinc gols durant el torneig i va fer una assistència, va ser l’encarregat d’aixecar la Copa com a campió de l’equip català.

Amb aquest títol, Aleix arredoneix una magnífica temporada, ja que amb el seu equip, l’Igualada, ha guanyat els dos títols que ha disputat, el Campionat de Catalunya Infantil i el Campionat d’Espanya. A més, ha estat convocat en totes les sessions d’entrenament de la Selecció Espanyola de la categoria, que també l’ha citat per participar en el Campus de la Federació Espanyola de Patinatge, que se celebrarà el mes que ve. D’aquesta cita ha de sortir la selecció d’Espanya que competirà en el Campionat d’Europa. Amb l’Igualada també participarà a l’Eurohoquei U-17, que es disputa a l’octubre a Blanes, a què accedeixen com a campions d’Espanya.

Aleix es va iniciar en l’hoquei als 3 anys, a Bell-lloc, i fins als 10 va jugar en aquest club, passant posteriorment al Lleida Llista, on va jugar dos temporades més abans de recalar al Juneda, club que va defensar durant tres campanyes. Aquesta temporada ha sigut la primera en la qual ha jugat amb l’Igualada. Amb el Llista, el 2013, ja es va proclamar Campió de Catalunya en la categoria benjamina.

tracking