SEGRE

DEPORTES

Cristiano decideix i envia a casa Marroc, que va merèixer molt més

El madridista iguala Puskas amb 85 gols

Cristiano Ronaldo celebra l’única diana d’ahir, la quarta del seu compte particular al Mundial.

Cristiano Ronaldo celebra l’única diana d’ahir, la quarta del seu compte particular al Mundial.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de Portugal no va donar lloc a la sorpresa i va superar ahir Marroc (1-0) gràcies a un solitari i matiner gol de Cristiano Ronaldo, que va eliminar un rival que va merèixer més i va ser millor. Per potencial i qualitat individual, la campiona d’Europa partia com a clara favorita però va haver de tirar de nou, com davant d’Espanya, del seu capità, ja màxim golejador internacional europeu superant Puskas. I va arribar aviat el gol del 7, però poc més, per batre un Marroc que va dominar però que no va tenir gol.

Se’n va la selecció nord-africana de Rússia després de perdre contra Iran, de forma sorprenent, i de no poder puntuar tampoc davant de Portugal, malgrat disposar de diverses ocasions. El central de la Juventus i capità marroquí Mehdi Benatia va tenir diverses clares a pilota aturada, la primera poc després del gol de Ronaldo i altres a la segona meitat, fins i tot al descompte enviant a dalt un tret proper a la porteria de Rui Patricio.

Marroc, principalment de la mà d’Amrabat, va tancar a la seua àrea Portugal, resignada o consignada a buscar Cristiano Ronaldo, Guedes o Martins a dalt en accions aïllades. En canvi, els d’Hervé Renard van tocar, van obrir el camp i, sobretot en faltes o córners, van tenir el gol a prop, i alhora lluny. Precipitats, el gol no va arribar i el Marroc és el primer a caure eliminat.

El contrari li va passar a Portugal, que gràcies a un gran gol de Cristiano, que segueix sent el pitxitxi de la cita mundialista gràcies al seu quart gol i amb 85 gols ja ha deixat enrere Pancho Puskas, es va posar al davant i va viure de la renda.

tracking