SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Entre Viadero i Larraz

Jordi Esteve admet aquestes opcions i “d’altres que no han transcendit”, i no veu urgent fitxar l’entrenador || “El projecte és del club, no d’una persona”

Els coordinadors del nou projecte de futbol base del Lleida Esportiu al costat de Jordi Esteve.

Els coordinadors del nou projecte de futbol base del Lleida Esportiu al costat de Jordi Esteve.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va admetre ahir en declaracions al diari SEGRE que el càntabre Ángel Viadero i l’aragonès Emilio Larraz, amb els quals s’ha reunit i n’ha recollit les peticions, són dos opcions que maneja el club perquè un dels dos es converteixi en el nou entrenador de l’equip, però va advertir que també“n’hi ha d’altres que no han transcendit”.

Esteve no va voler marcar una data límit per a l’elecció del successor de l’entrenador Gerard Albadalejo perquè, segons ell, “no tenim urgències perquè el club és el que marca el camí i el projecte és del club, no d’una sola persona”.

Vuit coordinadors, cada un en diferents àrees, s’encarregaran de la nova estructura professional

En aquest sentit, va dir que independentment de qui sigui l’entrenador escollit, la pretemporada començarà a partir de la tercera setmana de juliol, l’anterior al primer amistós del dia 21 davant de l’Osca, acabat d’ascendir a Primera divisió, en el Camp d’Esports. “Al marge de qui sigui l’entrenador, amb Jordi Cortés i Gerard Albadalejo ja podem començar el futur immediat de l’equip. Disposem d’una estructura important i volem portar el Lleida al futbol professional, la qual cosa comporta una autoexigència i una autocrítica màximes.”

D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol, presidida pel lleidatà Andreu Subies, es va reunir ahir amb els clubs de Segona divisió B i Tercera divisió per tancar la temporada en curs i planificar la nova. Durant la reunió es van tractar, entre altres temes, l’inici de les competicions, a més d’informar-se sobre els drets televisius de la pròxima temporada i de les subvencions als clubs.

Segons el director esportiu Jordi Esteve, “volem transmetre als pares el pas endavant que hem fet al crear una estructura professional i sòlida en el futbol base per tal de poder garantir el futur de l’entitat”.

Esteve també va parlar d’“un abans i un després a la base del club” i va subratllar que “volem formar bons futbolistes i també bones persones perquè volem que l’empatia i la riquesa social del club també creixi”.

Presenten als pares el nou projecte de la base El Lleida Esportiu va elegir el marc emblemàtic de la Seu Vella de Lleida per tal de presentar ahir a les famílies dels jugadors de la base el nou projecte i organigrama tècnic que va ser anunciat fa dies pel club.

tracking