SEGRE

DEPORTES

Argentina ha de guanyar Nigèria i esperar una entrepussada d'Islàndia

Croàcia gairebé té el primer lloc assegurat

Residents de Bronnitsy van celebrar l’aniversari de Messi amb un pastís de mida natural de l’ídol.

Residents de Bronnitsy van celebrar l’aniversari de Messi amb un pastís de mida natural de l’ídol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Argentina es paralitzarà avui a partir de les 20.00 hores (Telecinco) pendent de la continuïtat de la selecció al Mundial de Rússia. A l’equip liderat per Leo Messi només li val guanyar Nigèria i esperar que Islàndia no ho faci amb Croàcia, encara que la calculadora treballarà a ple rendiment. Croàcia, líder del Grup D amb sis punts, és l’única selecció que té garantit el pas a vuitens.

Per la seua banda, Nigèria s’assenta a la segona posició amb tres i Argentina i Islàndia n’acumulen només un de l’empat a la primera jornada, amb una diferència de gols de -2 per als europeus i de -3 per als sud-americans.

Els dos equips es juguen avui el liderat del grup, encara que un empat les classificaria les dos

L’únic que queda clar per al combinat de Jorge Sampaoli, centre de les crítiques durant els últims dies arran de la voluminosa derrota contra Croàcia, és que necessita una victòria si vol optar a passar a vuitens, però dependrà del que passi a l’altre partit del grup a Rostov. Així doncs, l’albiceleste haurà d’esperar també que els víkings no s’imposin als balcànics, que gairebé tenen el primer lloc assegurat per l’average.

Sampaoli va apuntar ahir que per a Argentina avui comença un altre Mundial. “Nosaltres demà hem de fer un partit de molt cor, de molt cap. Argentina arrancarà el Mundial en relació de la seua necessitat de guanyar. Hem de guanyar cinc partits per arribar a la final, demà [avui] és el primer”, va assegurar el tècnic.

L’altre grup que es completarà avui és el C, en el qual Dinamarca i França se citen en un enfrontament (16.00 hores/Cuatro) marcat pel gran valor que tindria un empat, un resultat que les classificaria les dos, amb els gals com a primers i els nòrdics en segona posició. Austràlia, per la seua banda, arriba a l’última jornada amb la necessitat de guanyar contra Perú, ja eliminat, i esperant la derrota de Dinamarca.

tracking