SEGRE

DEPORTES

Atropellat un nen a Salou

El conductor, que conduïa un vehicle de l’organització, va fugir i va donar positiu després d’envestir el petit, que va ser ingressat a l’UCI || Els errors d’organització se succeeixen en cada jornada

Albert de Mònaco, ahir entre Alejandro Blanco, president del COI, i l’alcalde Ballesteros.

Albert de Mònaco, ahir entre Alejandro Blanco, president del COI, i l’alcalde Ballesteros.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de cinc anys va resultar greu al ser atropellat a Salou per un cotxe oficial dels Jocs Mediterranis el conductor del qual, un treballador extern i aliè al personal de l’organització, va fugir abans de personar-se posteriorment a les dependències policials i donar positiu en el pertinent control d’alcoholèmia.

Segons el comunicat oficial del Comitè Organitzador dels Jocs, l’accident va ocórrer dilluns sobre les 23.45 al passeig Miramar, de Salou. “Com a conseqüència de l’accident un nen de 5 anys de nacionalitat irlandesa va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El menor es troba ingressat a l’UCI, en estat greu, però evoluciona favorablement”, explicava el comunicat.

La nota afegeix que el conductor “estava fora del seu horari laboral i va donar positiu en el control d’alcoholèmia” i explica que “l’empresa a la qual pertanyia el treballador l’ha apartat de tota activitat de forma immediata, pendent de les actuacions policials”. El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis “lamenta profundament els fets i es posa a disposició de la família i de totes les parts implicades”. El conductor va fugir després de l’atropellament i va ser perseguit per un taxista, encara que posteriorment es va presentar en dependències policials.

Aquest succés s’uneix a una llarga llista de problemes que estan convertint els Jocs en un veritable desastre, amb nombrosos errors d’organització inclosos. La polèmica persegueix l’esdeveniment des de la mateixa inauguració, amb grades semibuides, ja que es va seleccionar el públic, deixant fora els sospitosos de ser independentistes. Encara que l’alcalde de Tarragona, José Félix Ballesteros, ho va negar dilluns, ahir el Centre Aragonès de Tarragona va confirmar que Societat Civil Catalana va repartir les entrades per a la cerimònia

Però els problemes no deixen de créixer. Ahir es van plantar els àrbitres de la modalitat de lluita, en protesta perquè no havien cobrat les quantitats pactades amb l’organització.

Durant la competició de natació, ja finalitzada, Mireia Belmonte va començar a repartir les medalles entre les tres esportistes del podi, ja que ningú s’encarregava de fer-ho. I dos jugadors francesos de bàdminton, que van guanyar l’or, van cantar a cappella La Marsellesa perquè l’organització va oblidar fer sonar l’himne francès.

Albert de Mònaco, ahir entre Alejandro Blanco, president del COI, i l’alcalde Ballesteros.

Albert de Mònaco, ahir entre Alejandro Blanco, president del COI, i l’alcalde Ballesteros.

tracking