SEGRE

Maradona nega que li haguessin de posar una injecció d'adrenalina

L'actitud de l'exjugador argentí a la llotja de l'estadi de Sant Petersburg s'ha fet viral

Maradona, a la llotja, en un moment del partit.

Maradona nega que li tinguessin que posar una injecció d'adrenalinaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador argentí Diego Armando Maradona, campió del món a Mèxic 1986, va negar aquest dimecres a la seua arribada a Moscou que hagués tingut problemes cardiorespiratoris durant el partit que ahir va enfrontar a Sant Petersburg les seleccions de l’Argentina i Nigèria.

En un àudio dirigit a la seua parella, Rocío Oliva, i remès per l’entorn de l’exfutbolista de Boca Juniors, Diego Armando Maradona va assegurar que no li van haver de posar "una injecció d’adrenalina", com van difondre alguns mitjans. "No sé d’on van treure que em van haver de donar una injecció d’adrenalina. Em sembla tot molt boig, molt estúpid", va dir. L’exseleccionador de l’Albiceleste va explicar, acabat d’aterrar a Moscou, que en el descans del xoc va estar parlant "una estona amb una gent que era allà i va en contra de Tapia".

"Els vaig dir que jo, primer, no sóc comprable. Segon, que si jo accepto parlar amb vostès, és perquè jo els conec a vostès. Aquesta va ser la xarrada. I després vam tornar al mateix lloc on estàvem asseguts. No sé d’on van treure que jo estava amb una plaça de cardio, que em van haver de donar una injecció d’adrenalina. Em sembla tot molt boig, molt estúpid", va explicar Maradona. "Són les 3 del matí i estem arribant a Moscou de tornada i sense cap problema, sense alcohol i cap història important (...) Al 'Pelu' no li va passar res", va sentenciar.

L’àudio ratifica l’exposat en el seu perfil d’Instagram, on Maradona va sostenir que no està ni va estar internat. "En l’entretemps del partit amb Nigèria em feia molt mal el clatell i vaig patir una descompensació. Em va revisar un metge i em va recomanar que me n’anés a casa abans del segon temps, però jo vaig voler quedar-me perquè ens estàvem jugant tot. Com me n’anava a anar? Els mano un petó a tots, perdó per l’ensurt i gràcies per l’aguant, hi ha Diego per a estona!", va afegir. Maradona va seguir des de la grada el triomf (2-1) de l’Albiceleste davant de l'esquadra nigerian. Els gols de Leo Messi i Marcos Rojo li van donar la classificació per als vuitens de final del Mundial de Rússia 2018.

tracking