SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça recupera com a segona equipació la de la Champions de París

Homenatge a la plantilla del doblet del 2006

El club va fer públic ahir el color de la segona equipació.

El club va fer públic ahir el color de la segona equipació.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona i Nike van revelar que la segona equipació del club per a la temporada 2018/19 recuperarà el groc que ja es va lluir el 2006 en la consecució de la Champions de París, en un homenatge que l’entitat vol brindar a aquell equip que a més va fer doblet. El club recorda que, a banda de la que va ser la segona Lliga de Campions o la Lliga d’aquell 2006, el color groc ha donat “sort” al Barça a l’estar present també en el primer triplet de l’entitat, el 2009.

“La samarreta inclou gràfics amb espurnejos blaus i granes a les mànigues que representen el desenfocament característic de la velocitat, i el coll es presenta vorejat de color blau”, va assenyalar en un comunicat el club. El nou equipament ja es pot adquirir a la botiga oficial del club.

Bartomeu va defensar en una conferència a Barcelona el ‘fair play’ financer que reclama la UEFA

Per la seua banda, el president, Josep Maria Bartomeu, va destacar ahir que a la seua última conferència a la universitat nord-americana de Harvard els assistents se sorprenguessin perquè el club vulgui compartir els seus coneixements amb altres entitats i organismes.

Bartomeu va participar ahir en una ronda de conferències sobre esport, impulsades per l’UFEC, a la seu de l’editorial RBA a Barcelona, en la qual va presentar la ponència El Barça, més enllà del futbol. El president es va negar a parlar de l’actualitat. Sí que es va posicionar a favor del fair play financer a Europa perquè les economies “dels equips-països”, va dir, en relació amb les entitats propietàries de magnats del petroli, i en clara al·lusió al PSG, se cenyeixin als límits econòmics que marca la UEFA.

Per la seua banda, el Mònaco ha fitxat una perla de la base blaugrana, el cadet Robert Navarro.

tracking