SEGRE

TENIS WIMBLEDON

Nadal es col·loca en tercera ronda i Garbiñe Muguruza queda eliminada

Garbiñe Muguruza es lamenta durant el partit d’ahir.

Garbiñe Muguruza es lamenta durant el partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per segona vegada consecutiva, Rafa Nadal va jugar en la pista central de Wimbledon per superar el kazakh Mikhaïl Kukuixkin, 77 del món, per 6-4, 6-3 i 6-4, en dos hores i 23 minuts, i assolir la tercera ronda. Igual que el suís Roger Federer, el balear trepitja ja els setzens de final d’aquest major sense cedir un set. Tots dos són les peces principals del torneig, que ahir es va quedar sense el finalista de l’any passat, el croat Marin Cilic, que va cedir davant de l’argentí Guido Pella per 3-6, 1-6, 6-4, 7-6 (3) i 7-5.

En canvi, Garbiñe Muguruza va veure truncat el desig de guanyar per segon any consecutiu a Wimbledon, al ser derrotada per la belga Alison van Uytvanck, 47 del món, de 24 anys, per 5-7, 6-2 i 6-1 en una mica menys de dos hores.

El que no va donar opció a la sorpresa va ser el serbi Novak Djokovic, que va continuar amb la seua traça a Wimbledon i va derrotar per 6-1, 6-2 i 6-3 l’argentí Horacio Zeballos per seguir endavant. També es va plantar a la tercera ronda Carla Suárez, després d’imposar-se per 6-4 i 6-1 a Sara Sorribes, que venia de la fase prèvia. Feliciano López es va acomiadar del torneig al caure derrotat davant de l’argentí Juan Martín del Potro en una mica més d’hora i mitja, per 6-4, 6-1 i 6-2.

tracking