SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Domini català a l'Estatal juvenil i cadet de la Seu

Un dels podis masculins de l’Estatal de la Seu d’Urgell.

Un dels podis masculins de l’Estatal de la Seu d’Urgell.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El XXVI Campionat d’Espanya cadet i juvenil de patinatge artístic, que es va celebrar entre divendres i dissabte a la Seu d’Urgell, va coronar Pau García, del Reus Deportiu, i Lídia Pujol, de l’Arenys de Mar CPA, en categoria juvenil.

Per la seua banda, Carla Méndez, del Santa Eulàlia de Ronçana, i Héctor Díez, de l’Alexmar, actual campió d’Europa i que va demostrar una gran superioritat, són els nous campions d’Espanya en categoria cadet.

Van completar el podi en la categoria juvenil Marina Luna, de l’APA de l’Alt Maresme, i Ana Abad, del CP Utebo, en categoria femenina; i Alex Medina, del CP Valls, i Iván Pérez, de la CE Nou Patí Vidrerenc, en masculina.

Per la seua banda, el podi cadet el van copar Lucía Fernández, del CP Oleiros, i Anouk Vizcarro, del CP l’Aldea, a l’apartat femení, i Bruno Marco, del CP Parets, i Pedro Fernández, de l’Alexmar, al masculí.

Pel que fa a la participació lleidatana, en la categoria juvenil masculina, Òscar Pino, del CP Mollerussa-Pla d’Urgell, es va classificar tretzè, i al seu torn David Corbella, del CP Torregrossa, va ser catorzè.

I quant a dones, Paula Moliné (Cadí) va ser catorzena. En cadet femení, Ariadna López (Mollerussa) va finalitzar quinzena.

tracking