SEGRE

El Lleida Esportiu anuncia el segon fitxatge de la temporada

El Lleida Esportiu anuncia el segon fitxatge de la temporada

El Lleida Esportiu anuncia el segon fitxatge de la temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Miquel Fernández Codina ‘Xemi’ és el segon fitxatge de la temporada del Lleida Esportiu. El futbolista de 23 anys arriba procedent de la UE Cornellà i s’ha compromès amb l’entitat de la Terra Ferma per les pròximes dues temporades, fins al 30 de juny de 2020.

Xemi es va formar a les categories inferiors del Sant Gabriel, Damm i Cornellà. El desembre de 2015, el migcampista va fitxar pel FC Barcelona, equip amb el qual va aconseguir pujar a Segona A la temporada 2016-17 sent una de les peces més importants del vestidor blaugrana. Després de la seva etapa al Barça, Xemi marxar a jugar a la Football League One anglesa a les files de l’Oxford United, conjunt amb el qual va disputar el primer tram de la temporada passada. La segona part la va jugar al Cornellà, equip amb el qual va arribar a disputar la promoció d’ascens.

Físic, polivalent i amb experiència Centrecampista físic, de llarg recorregut i amb arribada per marcar gols, Xemi destaca pel seu joc aeri a les jugades d’estratègia gràcies al seu 1’84 metres d’altura. A més a més, és polivalent, ja que es pot adaptar a qualsevol de les tres posicions del centre del camp. A pesar de la seva joventut –té 23 anys–, Xemi compta amb una experiència important a la categoria i és que des del seu debut a la divisió de bronze suma 114 partits oficials entre Lliga i Copa del Rei i ha anotat un total de 8 gols.

tracking