SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Arthur: "Jugaré amb els millors"

El centrecampista brasiler Arthur, que serà presentat avui, se sent “un privilegiat” per anar al Barça || El club blaugrana va abonar la clàusula de Lenglet, que ahir es va acomiadar del Sevilla

El centrecampista brasiler Arthur va posar ahir al costat de l’escut del Barça.

El centrecampista brasiler Arthur va posar ahir al costat de l’escut del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista Arthur Melo, que avui serà presentat com a nou jugador del FC Barcelona, va assegurar a l’arribar a la capital catalana sentir-se “un privilegiat” perquè passa a formar part de la plantilla blaugrana. “Em sento molt feliç. Sempre he somiat poder vestir la samarreta del Barcelona. És un somni per a qualsevol futbolista jugar amb els millors del món i jo em sento un privilegiat”, va afirmar.

El brasiler va recordar que el Barça “sempre ha estat un club campió” i que ell ha fitxat pel conjunt català per ajudar que ho continuï sent. “Amb l’ajuda dels meus companys, faré tot el possible perquè segueixi guanyant títols”, va afegir.

L’exjugador del Grémio va viatjar des de Porto Alegre fins a Lisboa, on va arribar ahir a la matinada. Posteriorment va agafar un altre avió i va aterrar a l’aeroport del Prat cap a les 18.00 hores acompanyat pel seu pare, el seu germà i el seu representant, Jorge Machado. Després d’arribar a la capital catalana, Arthur va posar davant de les càmeres al costat de l’escut del club a les oficines. Demà l’espera “un gran dia”, segons ell mateix va apuntar, ja que serà presentat amb la samarreta blaugrana després de firmar un contracte per sis temporades.

D’altra banda, a falta de l’anunci oficial, el defensa central francès Clément Lenglet ja és jugador del Barça. El club blaugrana va dipositar ahir els 35 milions d’euros de la clàusula de rescissió. A més, el jugador gal va acudir a Benidorm a l’entrenament del Sevilla, però ja no va participar en la sessió i va anar-hi únicament a acomiadar-se. Els seus companys el van ovacionar per acomiadar-lo i el francès se’n va anar abraçant un per un tots ells.

Els treballadors del fabricant italià d’automòbils FIAT, que igual que la Juventus té la família Agnelli com a principal propietària, van convocar ahir una vaga per protestar per l’“inacceptable” fitxatge de Cristiano Ronaldo, al denunciar que no és “normal que una sola persona guanyi milions i que milers de famílies no arribin ni a la meitat de mes”.

“És inacceptable que, mentre que als treballadors se’ls ha demanat enormes sacrificis econòmics durant anys, la societat decideixi gastar centenars de milions d’euros en la compra d’un jugador. És normal que una sola persona guanyi milions i que milers de famílies no arribin ni a la meitat de mes?”, es pregunta el sindicat USB en un comunicat.

En l’esmentat text, els treballadors lamenten que els “de FIAT han amassat la fortuna dels propietaris durant almenys tres generacions” i que “l’únic” que han rebut a canvi durant tot aquest temps ha estat “una vida de misèria”. “Pels motius descrits anteriorment, el Sindicat de Treballadors de Base declara una vaga des de les 22.00 hores del diumenge 15 de juliol fins a les 06.00 hores del dimarts 17 de juliol del 2018”, conclou el sindicat.

Aquesta operació requerirà una despesa total d’uns 350 milions d’euros per a la Juventus, entre el pagament al Reial Madrid i el sou de Cristiano Ronaldo, que en brut costarà prop de 60 milions d’euros a l’any als bianconeri.

El centrecampista brasiler Arthur va posar ahir al costat de l’escut del Barça.

El centrecampista brasiler Arthur va posar ahir al costat de l’escut del Barça.EFE

El centrecampista brasiler Arthur va posar ahir al costat de l’escut del Barça.

El centrecampista brasiler Arthur va posar ahir al costat de l’escut del Barça.EFE

tracking