SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

Aleix Porras, a les semifinals del Mundial sub-20

El jove atleta d’Alpicat, de 18 anys, va passar per temps en 400 tanques || Les molèsties a l’abductor el fan ser dubte avui a participar-hi

Aleix Porras.

Aleix Porras.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta d’Alpicat Aleix Porras es va classificar ahir per a les semifinals de la prova dels 400 metres tanques del Mundial sub-20 que es disputa a Tampere (Finlàndia). Aleix es va classificar per temps al quedar en la seua sèrie en quarta posició amb una marca de 51.83. Dels 24 atletes classificats per a les semifinals (se’n disputaran tres sèries de vuit atletes cada una) el crono del lleidatà ocupa el lloc catorzè, encara que ell té acreditada una millor marca de 50.99.

Aleix va acabar la prova amb sensacions contradictòries: en molt bon estat de forma, però amb molèsties a l’abductor, que posen en dubte la seua participació avui en les semifinals, a partir de les 18.28 hores. “La valoració que faig és una mica estranya perquè he passat a semifinals i la sensació és que estic en forma i això es nota. Tot i així, tinc una molèstia forta a l’abductor que arrossego des de la setmana passada. Se me n’havia anat, però al baixar a pista he tornat a tenir molèsties i a la carrera ho he notat, per això he sortit tan lent encara que he acabat fort.

No sé si correré demà [avui per al lector]”, va explicar a SEGRE el jove atleta de 18 anys. El seu pare i entrenador, Salvador Porras, va comentar: “Té capacitat per estar a la final però, com ell ha comentat, són un problema, aquestes molèsties.”

tracking