SEGRE

PIRAGÜISME CAMPIONAT DEL MÓN

Cinc lleidatans obren avui el Mundial júnior i sub-23

Miquel Travé, vigent subcampió, és la principal carta espanyola a medalla || Laia Sorribes, campiona europea el 2017, és baixa per lesió

La representació lleidatana, al canal italià que a partir d’avui acollirà la competició.

La representació lleidatana, al canal italià que a partir d’avui acollirà la competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc lleidatans participen des d’avui i fins diumenge en el Campionat del Món júnior i sub-23 d’eslàlom, que es disputa al canal italià d’Ivrea. La gran carta espanyola al podi és l’urgellenc Miquel Travé. El palista del Cadí Canoe Kayak, vigent subcampió mundial júnior de C1, intentarà pujar un esglaó i alçar el títol, al qual opta tant en canoa com en caiac.

També aspira al podi júnior el seu company de club Pau Etxaniz, i junts buscaran avui la primera medalla en la modalitat d’equips, en la qual l’any passat van aconseguir dos plates mundialistes i una altra d’europea. En aquesta mateixa categoria competirà el també urgellenc Adrià Moyano.

En sub-23, Annebel van der Knijff prendrà part tant en K1 com en C1, mentre que Jordi Tebé ho farà en canoa. La gran absència serà la pontsicana Laia Sorribes, baixa per lesió. La campiona d’Europa júnior del 2017, que havia de debutar a la categoria sub-23 a Ivrea, va ser operada dijous passat d’una fractura del rodet de l’espatlla dreta, que la mantindrà uns quatre mesos sense remar.

tracking