SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Ronaldo: “La Juventus no és un pas enrere, sempre és endavant”

Cristiano, rebut per un miler de tifosi

Cristiano Ronaldo va ser presentat ahir com a nou futbolista de la Juventus.

Cristiano Ronaldo va ser presentat ahir com a nou futbolista de la Juventus.JUVENTUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristiano Ronaldo, presentat ahir com a nou jugador de la Juventus, on arriba procedent del Madrid, va assenyalar que “no és un pas enrere, sempre és endavant. La Juventus és un equip per guanyar, ha guanyat les set últimes lligues italianes, ha estat últimament a dos finals de la Champions.

"Espero portar la Juventus al nivell més alt”, va dir el davanter portuguès. A més, Cristiano Ronaldo va dir amb certa ironia que la de la Juventus era l’única oferta que havia rebut, i va considerar com “un moment especial” els aplaudiments rebuts per l’afició italiana quan va marcar de xilena el gol a la Lliga de Campions amb el Madrid. Un miler d’aficionats van ovacionar el portuguès moments abans de sotmetre’s a un reconeixement mèdic, i li van demanar que doni al conjunt torinès l’anhelada Lliga de Campions.

Al seu torn, el president del Nàpols, Aurelio di Laurentiis, va reconèixer ahir que Jorge Mendes li va oferir fitxar Cristiano abans que aquest ho fes per la Juventus, però que es va desestimar per la complexitat de l’operació, que va calcular “entre 350 i 400 milions d’euros”.

tracking