SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Van der Knijff i Tebé, a semifinals

De K1 i C1 al Mundial sub-23 d’eslàlom || La lleidatana, a les portes del doblet després de caure eliminada en C1

Annebel van der Knijff va tenir una dura jornada al Mundial, en la qual va disputar dos sèries de repesca.

Annebel van der Knijff va tenir una dura jornada al Mundial, en la qual va disputar dos sèries de repesca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Annebel van der Knijff i Jordi Tebé van aconseguir ahir classificar-se per a semifinals de K1 i C1 del Mundial sub-23 d’eslàlom, que es disputa a la localitat italiana d’Ivrea. La palista del Cadí CK es va quedar a les portes del doblet, però no va aconseguir superar les eliminatòries de C1 femení després de ser catorzena a la repesca.

Tebé va firmar la catorzena posició a les eliminatòries de K1 i va aconseguir una de les places en semifinals, mentre que els seus companys de la selecció espanyola van haver de recórrer a la repesca. Luis Fernández va ser vint-i-unè, mentre que David Llorente va acabar vint-i-sisè. A la repesca, Llorente va obtenir una plaça en semifinals a l’acabar quart, i Llorente va caure eliminat al ser divuitè.

El palista lleidatà va aconseguir l’accés directe a semifinals després de firmar el 14è millor crono

Per la seua part, Van der Knijff va ser l’única palista de la selecció que no va accedir directament a semifinals de K1, a diferència de Klara Olazabal i Miren Lazkano, que van acabar cinquena i setzena, respectivament. La lleidatana va haver d’acudir a la repesca, on va acabar sisena i va segellar la presència a la següent ronda. En C1, Olazabal i Lazkano també seran a semifinals a l’acabar setena i dotzena, mentre que Van der Knijff va haver de tornar a la repesca al ser trenta-setena. En la sèrie definitiva, la lleidatana no va tenir una bona actuació i es va quedar a les portes de la classificació.

En la jornada d’avui competiran tres lleidatans, tots a la categoria júnior. Pau Echaniz i Miquel Travé buscaran l’accés directe a semifinals en la categoria de C1 masculí. Per la seua part, Adrià Moyano, palista del Cadí CK, també intentarà superar la primera eliminatòria en la categoria de K1 masculí.

tracking