PIRAGÜISME ESLÀLOM

Bronze per a Pau Echaniz

El palista del Cadí CK i la gallega Ainhoa Lameiro van firmar la tercera posició en el C2 mixt júnior del Mundial || Va accedir a quarts de final en l’Extreme

Pau Echaniz, a la dreta de la imatge, al podi de la categoria C2 júnior del Mundial d’Ivrea.ILARIA SPAGNUOLO

El lleidatà Pau Echaniz, del Cadí CK, va aconseguir ahir la medalla de bronze al costat de la gallega Ainhoa Lameiro en la prova de C2 mixt júnior del Mundial d’eslàlom, que es disputa a la ciutat italiana d’Ivrea. L’urgellenc i la seua companya d’embarcació van firmar el vuitè millor temps a les semifinals del matí, mentre que a la lluita per les medalles van millorar notablement les seues prestacions per aconseguir el bronze, amb un crono de 130.29 segons. L’or va ser per als italians Elena i Flavio Micozzi (113.77), amb els francesos Jules Bernardet i Doriane Delassus a la segona posició (120.88). Al seu torn, la basca Xanet Echarri i el gallec Daniel Pérez van acabar novens. En la categoria sub-23, el C2 de David Llorente i Miren Lazkano va aconseguir la medalla d’or, amb el lleidatà Miquel Travé i Klara Olazabal a la novena posició. Luis Fernández i Clara González van acabar desens. Ahir també es van disputar les primeres sèries de la categoria Extreme, on els palistes s’enfronten en sèries de quatre. Pau Echaniz va arribar a la ronda de quarts de final en júniors després de ser segon en la seua sèrie de vuitens al darrere de l’eslovè Vid Ostrbenk i davant de l’argentí Tobías Fantini i del tailandès Piyanath Koetsuk. A les classificatòries, el lleidatà va ocupar l’onzena posició. Per la seua part, David Llorente serà a la ronda de quarts en categoria sub-23, mentre que Manuel

Ochoa

El lleidatà i Olazabal van ser finalistes en sub-23, en què David Llorente i Miren Lazkano van ser or

va caure eliminat. També es van disputar les classificatòries sub-23 femenines, en les quals la lleidatana Annebel van der Knijff va ser dotzena.

La jornada d’avui del Mundial arrancarà amb les semifinals de C1 sub-23, en les quals el lleidatà Jordi Tebé buscarà la classificació per a la final, que també es disputa avui. Posteriorment, Van der Knijff afrontarà les semifinals de K1 sub-23 en categoria femenina. A la categoria júnior, Pau Echaniz i Miquel Travé competiran a les semifinals de C1 júnior i, posteriorment, Echaniz i Van der Knijff afrontaran la competició d’Extreme.