SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Emma Carrasco, doble campiona estatal alevina

La nadadora de l’Inef Lleida es va imposar a les proves de 200 braça i 400 estils

Emma Carrasco va aconseguir les dos primeres medalles a l’Estatal.

Emma Carrasco va aconseguir les dos primeres medalles a l’Estatal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emma Carrasco, nadadora de l’Inef Lleida, va aconseguir ahir dos medalles d’or al Campionat d’Espanya aleví, que es disputa a Sabadell, després d’imposar-se en els 200 braça i els 400 estils de la categoria de 13 anys. Emma va afrontar la final dels 200 braça després de firmar al matí el millor crono a les sèries classificatòries (2:41.97). En la lluita per les medalles, la lleidatana no va donar opció als rivals i es va imposar amb un crono de 2:41.36, i va superar Alicia Angelone, del Getxo, i Maria Josep Egea, del Minorisa. D’altra banda, a la prova dels 400 estils, Carrasco va aconseguir l’or al firmar una marca de 5:13.56, en què va batre Carmen Guerrero, d’H2o Ejido, i Nina Medina Jivanevskaia, del CN Torremolinos. La nadadora de l’Inef Lleida afrontarà avui la cita dels 100 braça, en què també surt com una de les favorites.

A la mateixa prova de 400 estils 13 anys també va participar Carla Carbonell, del CN Cervera, que va acabar a la vint-i-dosena posició. La seua companya Sofia Datsenko va aconseguir la vint-i-tresena plaça, i al seu torn Berta Benseny, representant del CEN Balaguer, va finalitzar a la vint-i-sisena posició. Maria Alsina, companya de Carrasco a l’Inef, va finalitzar a la posició 37.

Per la seua banda, Claudia Bellet, del CN Lleida, es va classificar per a la final dels 100 lliure en la categoria de 13 anys, en què va acabar a la setena posició. La prova va ser dominada per Diana Santamaría, de l’Inaucua Málaga. També hi va haver participació lleidatana a ls 400 estils masculins 14 anys, on Genís González, del CN Lleida, va acabar al lloc 23, amb Pol Martínez, de l’Inef Lleida, a la vint-i-novena posició.

Quant a les proves de relleus, el 4x200 lliure femení 12-13 anys del CN Cervera (Carla Carbonell, Julia Figuerola, Sofia Datsenko i Marina Roca) va acabar al divuitè lloc. Per la seua banda, el 4x100 lliure masculí 13-14 anys del CN Lleida va ser el vint-i-unè. El relleu va estar format per Daniel Resa, Pau Izquierdo, Albert Reñé i Genís González.

tracking