SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La FIFA dóna llum verda a la Supercopa d'Espanya a Tànger el 12 d'agost

Iniesta, al primer partit amb el Vissel Kobe japonès.

Iniesta, al primer partit amb el Vissel Kobe japonès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va confirmar ahir que la Supercopa d’Espanya, entre el FC Barcelona i el Sevilla FC, es disputarà a partit únic el diumenge 12 d’agost a l’Stade Ibn Battouta de la ciutat marroquina de Tànger, després que la FIFA hagi donat permís a l’acord assolit entre totes les institucions del futbol espanyol.

Malgrat la polèmica generada en el si sevillista per aquest format de competició i per l’elecció d’un estadi fora del territori espanyol, l’entitat que presideix Luis Rubiales va confirmar la decisió d’evitar el doble partit i també que es jugarà al Marroc a les 22.00 (hora peninsular espanyola, 21.00 hora local). Aquest estadi, segons va recordar l’RFEF en una nota de premsa, “és una de les modernes instal·lacions del país veí i compta amb capacitat per a 45.000 espectadors. Es va inaugurar el 2011 amb un amistós en el qual va participar el club Atlètic de Madrid”.

D’altra banda, la FIFA anunciarà avui els deu candidats al premi The Best en categoria masculina i femenina, que s’entregarà el 24 de setembre a Londres reconeixent el millor futbolista del món pels seus assoliments entre el 3 de juliol del 2017 i el 15 de juliol del 2018. Aquest any es canvia el format i de la llista inicial de vint-i-cinc aspirants es passa a només deu. La votació es farà entre el 24 de juliol i el 10 d’agost del 2018.

tracking