SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida fitxa Fall i s'interessa per Jordi Trias

El pivot gironí va anunciar la setmana passada que no continua al Manresa

Fall, durant un partit d’aquesta temporada amb el Melilla.

Fall, durant un partit d’aquesta temporada amb el Melilla.MELILLA HOY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida va oficialitzar ahir el fitxatge per una temporada del pivot senegalès Massine Fall, de 25 anys i 2,08 metres d’alçada, que formarà al costat del seu amic i compatriota Ablaye Mbaye una de les parelles interiors més intimidadores de la LEB Or. Totes dos parts van arribar a un acord la setmana passada, com ja va anunciar SEGRE, i només faltava la firma del contracte, que es va demorar a l’estar el jugador de vacances al seu país.

Fall arriba procedent del Melilla, equip que la temporada passada es va quedar a una victòria d’aconseguir l’ascens a la Lliga ACB. El senegalès, nascut a Guédiawaye, va haver de competir en la posició de5 amb dos pesos pesants com Fran Guerra i el també senegalès Mamadou Samb. Tot i així, va jugar una mitjana de 14 minuts, en els quals va signar 3,8 punts i 3, 5 rebots en la fase regular de mitjana i 2,9 i 3,7 en el play-off.

Fall formarà amb el seu compatriota Mbaye una de les parelles interiors més físiques de la Lliga

Jorge Serna es va mostrar satisfet amb la incorporació de Fall, del qual va destacar “la capacitat atlètica, intimidació i rebot”, a banda del seu “dinamisme en tasques ofensives”. “Estem molt satisfets de poder incorporar un jugador que pot formar una parella excel·lent amb Ablaye en la posició de cinc. A més, té molt recorregut, sobretot a defensar quatres, i es compenetrarà bé amb Ablaye, i tots dos podran jugar junts en determinades ocasions”, va afegir.

Fall va arribar a jugar dos partits a la Lliga ACB la temporada 2011-2012 (Reial Madrid i Unicaja), quan militava al filial del Fuenlabrada. El pivot senegalès és la quarta incorporació de l’equip de Jorge Serna, al qual queden tres posicions per cobrir, entre les quals la d’un 4, lloc per al qual sona Jordi Trias. El pivot gironí, declarat com l’MVP de la LEB Or la temporada passada, va anunciar la setmana passada que no continuaria al Manresa, amb el qual va aconseguir l’ascens a l’ACB. Malgrat que econòmicament és una operació difícil, la direcció tècnica del club s’ha interessat per la situació de Trias, exjugador de Barça, Joventut, Andorra i València, entre d’altres.

tracking