SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida renova la junta sis anys més

Els socis van tancar l’exercici amb un dèficit “assumible”

329089_1.jpg

329089_1.jpgSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desena de socis que controlen el Força Lleida Club Esportiu van aprovar en la seua última reunió de dilluns passat renovar la continuïtat de la junta directiva per sis anys més, per la qual cosa complirà el seu segon mandat. D’aquesta manera, Félix González continuarà com a president, mentre que Pep Castarlenas, Pere Pauné i Jaume Ramon Solé repetiran, per aquest ordre, com a vicepresident primer, segon i tercer. Així mateix, Albert Aliaga es manté en el càrrec de secretari, Alba Zaragoza en el de tresorera i Juan Biurrun i Francesc Ojeda com a vocals.

A la reunió també es van aprovar els comptes de l’últim exercici 2017-2018, que com es preveia s’ha tancat amb pèrdues, les quals el club no ha revelat. Els fitxatges de Davis Rozitis i Julen Olaizola amb la temporada ja iniciada i la rescissió de contracte del tècnic Borja Comenge, a qui s’ha hagut d’abonar tota la campanya passada i una part de la vinent que tenia firmada, ha provocat “un dèficit assumible”, va apuntar Félix González, que va reconèixer que “no ha estat una bona temporada, ni a nivell esportiu ni econòmic, però les pèrdues no posen en perill el futur del club”, va avisar.

“Tenir un pressupost entorn dels 800.000 euros és l’objectiu a curt termini”, assegura Félix González

Respecte al nou mandat de sis anys que tot just arranca, González espera fer un salt de qualitat i posicionar-se entre els equips capdavanters de la categoria. Per això, assegura que és imprescindible ampliar els ingressos perquè el pressupost destinat a la primera plantilla sigui una mica més gran. “Esportivament i econòmicament ens falta un bon tros per recórrer i és necessari obtenir ingressos per poder ser molt més competitius. Tenir un pressupost al voltant dels 800.000 euros és l’objectiu a curt termini, la qual cosa ens permetria oferir contractes de dos anys amb xifres interessants que poguessin convèncer els jugadors”, va indicar González. La direcció tècnica continua treballant en la incorporació de les tres peces que falten de la plantilla, un base, un escorta i un 4, posició per a la qual sona Jordi Trias.

tracking