NATACIÓ COMPETICIÓ

Paula Juste aconsegueix el seu segon or a l'Estatal

Rècord del campionat en 400 estils després de guanyar dijous en 200 papallona

Paula Juste al costat dels seus companys del CN Lleida després de la segona jornada dels campionats.

La lleidatana Paula Juste va sumar ahir la seua segona medalla d’or al Campionat d’Espanya infantil de natació, després d’imposar-se a la prova dels 400 estils 15 anys, aconseguint, a més, batre el rècord de l’Estatal de la categoria amb un temps de 4:53.30. La nadadora del CN Lleida va afegir l’or a l’aconseguit dijous a la prova dels 200 papallona i avui competirà en els 200 estils.

Juste ja va marcar el millor registre en les sèries eliminatòries amb un crono de 5:00.38 i a la final va superar Leire Martínez, nadadora del Buruntzaldea Ikt (5:02.96), i Carla Faro, del CN Ponteareas (5:04.50), que van ser medalla de plata i bronze, respectivament. Mentrestant, Pepe Vendrell, del CN Lleida, va aconseguir la setena posició a la final dels 200 papallona 15 anys, amb una marca de 2:14.31. El lleidatà s’havia classificat amb la cinquena millor marca de les sèries (2:14.06), però no va poder millorar el seu registre en la lluita per les medalles. A la prova de 16 anys, Òscar Díez, nadador del CN Cervera, va acabar al lloc 16.

Pepe Vendrell va ser setè en els 200 papallona i Aurembiaix Pifarré va ser novena en els 800 lliure

Per la seua part, Aurembiaix Pifarré, representant del CEN Balaguer, també va tenir una actuació destacada i va acabar novena a la prova dels 800 lliure 15 anys, finalitzant amb un crono de 9:27.13. La nadadora lleidatana també va participar a la cita dels 100 lliure 15 anys, on va acabar catorzena. A la mateixa prova, Núria Viladegut, del CN Lleida, va acabar en la vint-i-setena posició.

En els 100 braça 15 anys categoria masculina, Marc Pons, del CN Lleida, va acabar a la divuitena posició, mentre que David Pedrós, del CN Cervera, va acabar al lloc 32. Mireia Gatnau, també del CN Cervera, va anar vintena a la prova dels 100 lliure 14 anys. Mireia Soldado, del CN Tàrrega, es va estrenar ahir a les eliminatòries dels 800 lliure 14 anys, acabant al lloc 31, mentre que Aina Torrubiano, del CEN Balaguer, va acabar la 33.