Victòria de Vinagre a l'Ultra Trail Valls d'Àneu

El gironí va completar els 96 quilòmetres de recorregut en poc més de 16 hores || Jordi Martínez i Ester Casajuana van guanyar la Trail

Alberto Vinagre va creuar la línia de meta a Esterri d’Àneu després de 16 hores de cursa.

Alberto Vinagre, del Diedre, es va imposar ahir en l’onzena edició de l’Ultra Trail Valls d’Àneu, una prova de 96,7 quilòmetres i 7.160 metres de desnivell que l’atleta de Quart va finalitzar en un temps de 16:14:56. El podi de l’UT el van completar Pepelu Ballester, del Mur i Castell-Tuga, i Unai Dorronsorro, del Club Arrastaka, que van acabar segon i tercer, respectivament. Al tancament d’aquesta edició no havien arribat les primeres atletes de la categoria femenina. Mentrestant, en la Trail, amb un recorregut de 53,9 km i un desnivell de 3.190 metres, la victòria va ser per a Jordi Martínez i Ester Casajuana. Martínez, del Pedala.cat Balaguer, va acabar la prova masculina en un crono de 6:34:37 i es va imposar a Roberto Gil i Unai Vallejo, que van entrar junts a la línia de meta amb un temps de 6:53:03. En la categoria femenina, Casajuana, de l’Alliberadrenalina, va completar el traçat en un crono de 8:19:50, davant de Marta Muixí i Verónica Zaragoza. Finalment, a la primera edició de l’Sky Race Valls d’Àneu, de 23,4 km i 1.730 metres de desnivell, el triomf va ser per a Arnau Cases i Heura Piñol. Casis, de l’Espot Esquí, es va imposar amb un temps de 2:57:19, mentre que Piñol, del Tivissa, va acabar amb un crono de 4:06:28. Avui es disputarà la marxa popular de 12 quilòmetres.