SEGRE

COPA CATALUNYA GAVÀ - LLEIDA ESPORTIU

Golejada a pilota aturada

El Lleida passa ronda a còpia d’estratègia tot i un mal primer temps en què va patir contra el Gavà || ‘Hat-trick’ de Pedro Martín i golàs de Noel Carbonell a un rival desaparegut a la segona part

Golejada a pilota aturada

Golejada a pilota aturadaCarles Miranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va superar, tot i que amb més conflictes dels previstos malgrat el que pugui indicar el marcador final, la primera ronda de la Copa Catalunya derrotant a domicili el Gavà (1-4), que va jugar un gran primer temps abans de fondre’s després del descans. El Lleida, que aquest dimecres jugarà un amistós amb el Reus de Segona A sense que se sàpiga encara l’escenari ni l’hora, disputarà la segona ronda, dissabte vinent o diumenge, al Municipal d’Ascó que, al seu torn, va eliminar el Prat a la tanda de penals després d’empatar a dos en el temps reglamentari.

L’equip lleidatà va jugar una primera part decebedora. Desdibuixat al darrere amb un desconegut Diego Rivas, sense centre del camp i inofensiu al davant. De fet, tot el futbol que es va veure, sota un sol de justícia –30 graus en el moment de començar el partit–, el va posar l’equip local, que aquest any militarà a la Primera Catalana. Quiles, amb un xut llunyà que va sorprendre el porter lleidatà, va avançar els seus, que haurien pogut sentenciar en els minuts següents. Marcos (19’) va enviar la pilota al pal i Joan Vázquez (35’), un cop de cap al travesser amb Diego Rivas ja batut. Encara va tenir el Gavà una darrera ocasió a càrrec de Pau Mañé, en un mal rebuig de Rivas que es va estavellar al cos del davanter blaugrana per sortir fregant el pal. Va tenir sort el Lleida a l’hora d’empatar. En la primera rematada va arribar un impecable cop de cap de Pedro Martín (41) a la sortida d’un córner. Ja no hi va haver temps per a res més ja que el col·legiat (que va decretar una aturada perquè es refresquessin els jugadors al minut 25 i que repetiria després al 70) va assenyalar el camí dels vestidors. La segona part va ser una altra. El Gavà va acusar el poc temps de preparació (tot just una setmana) i es va desdibuixar a mesura que passaven els minuts mentre el Lleida, amb l’entrada de Calavera, Noel i Manu Molina, va oferir una millor cara. No va patir gaire en defensa i va continuar destrossant el rival en jugades d’estratègia. Quan amb l’1-1 anava a entrar el barceloní Alpha per Pedro Martín (ja era a la banda i amb el dorsal preparat), va arribar l’1-2 amb un impecable cop de cap de Noel Carbonell. Albadalejo va dir després en sala de premsa que Alpha tenia molèsties i que amb el marcador ja a favor va preferir no arriscar pensant en futurs compromisos. Després vindrien dos gols més de Pedro Martín per firmar el primer hat-trick amb el Lleida i haver-se-les amb l’assistent del Gavà al voler endur-se la pilota com a record.

Albadalejo: “Ens ha faltat més contundència en defensa” Gerard Albadalejo va destacar a SEGRE, un cop finalitzat el partit, que, malgrat estar satisfet per haver passat ronda a la Copa Catalunya, el seu equip encara ha de treballar més en l’aspecte defensiu. “Hem tornat a encaixar un gol quan el nostre objectiu era mantenir la porteria a zero. Ens ha faltat més contundència en defensa perquè el Gavà, amb poc, ha estat a punt d’anar-se’n al descans amb un 2-0 o 3-0, la qual cosa hauria posat impossible l’eliminatòria”, va destacar.  En l’aspecte positiu, Albadalejo va valorar l’encert de l’equip en les jugades d’estratègia, “una cosa fonamental a Segona B”, i que les noves incorporacions ofereixen un molt bon rendiment, destacant el hat-trick de Pedro Martín. Sobre el calendari, va destacar el fet d’acabar la Lliga al Camp d’Esports. “Fora d’això, cal jugar amb tots”, va dir.

tracking