SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida rescindeix Diego Rivas i Moustapha

Fitxa el porter Josemi, que estava a prova, i vol Artiles, Gaspar i Dalmau

Tres abonats del Lleida Esportiu mostren orgullosos ahir el carnet.

Tres abonats del Lleida Esportiu mostren orgullosos ahir el carnet.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu esgota els últims dies de confecció de la plantilla a un ritme frenètic. Ahir, el club va comunicar les baixes de Diego Rivas i Moustapha i el fitxatge del porter sub-23 Josemi, que estava a prova. La sortida de Rivas estava cantada arran de la incorporació de Pau Torres, que després de desvincular-se dilluns del Cartagena, s’acomiadava de l’afició departamental amb una carta a través de les xarxes socials. El retorn de Torres ha provocat la rescissió de Rivas, que se n’anirà al Racing de Ferrol. Per la seua part, Moustapha, que a penes va comptar la temporada passada i gens en el que va de pretemporada per a Gerard Albadalejo, ha firmat per l’Eixea, acabat d’ascendir a Segona B.

I quant a les noves incorporacions, el club té subratllats a l’agenda els noms dels extrems José Artiles i José Gaspar, a més del lateral Albert Dalmau. Artiles, un típic producte de l’escola canària de 25 anys, ja el va voler el Lleida per al mercat hivernal de la temporada 2016-17, després de destacar la campanya anterior al Racing de Santander, però finalment no es va culminar la cessió quan semblava que l’acord ja estava fet.

Per la seua part, José Gaspar, de Càceres de 31 anys, és un extrem esquerrà que ha causat baixa al Cartagena i que va destacar a l’Osca jugant 37 partits i anotant 13 gols. També podria culminar-se en breu la incorporació del lateral Albert Dalmau, ex-Llevant B i que procedeix del futbol romanès, la qual cosa implicaria la sortida d’Aitor Núñez.

El partit d’avui a Reus, a les 20.00, a porta tancada El partit amistós que jugarà avui el Lleida a Reus amb l’equip que entrena el lleidatà Xavi Bartolo es disputarà, finalment, a porta tancada a les 20.00 hores. Fins ahir no es van saber els detalls d’aquest partit de preparació, el quart fins ara de la pretemporada per als blaus comptant la Copa Catalunya, al qual tampoc podran accedir els mitjans de comunicació.

D’altra banda, continua a bon ritme la venda d’abonaments, sobretot després de les últimes novetats esportives del club que estan il·lusionant l’afició. Val a recordar que la nova campanya de captació porta com a lema “Seguim!” i que els carnets poden retirar-se, en horari d’oficina del club, entre les 16.30 i les 20.30 hores.

Pel que fa als preus, que ha mantingut el club, són 375 euros el carnet VIP; 295 les llotges de Tribuna (250 els jubilats); 160 els de Lateral (115 els jubilats) i 105 els de Gol. El de la Grada d’Animació val 80, 55 el Som i Serem (onze a disset anys), 10 l’Infantil (d’un a deu anys) i gratis el de menors d’un any. El club va tancar la temporada passada amb un total de 3.181 abonats. 

tracking