FUTBOL PRIMERA CATALANA

Derrota del Borges

L’equip de les Garrigues cau víctima de l’efectivitat d’un Tercera divisió com el Reus B || Mal partit de tots dos, que van evidenciar falta de rodatge

Una acció del partit d’ahir entre el Borges i el Reus B Cambrils.

Una acció del partit d’ahir entre el Borges i el Reus B Cambrils.ÓSCAR MIRÓN

El Borges va encaixar la primera derrota de la pretemporada davant del Reus B Cambrils, un Tercera divisió, en un mal partit dels dos conjunts en què es va notar que continuen en plena fase de rodatge per preparar els respectius campionats de Lliga. Els reusencs van sentenciar anotant un gol en cada període. La primera part va ser una mica anodina amb molt joc al centre del camp i poca claredat a l’hora de crear futbol, la qual cosa es va traduir en escasses arribades a les àrees.

El Reus B, sense fer gaire mèrits, va ser més efectiu que l’equip local i va aprofitar una bona centrada al minut 44 perquè Rafael Ribero fes pujar al marcador el 0-1.

Prèviament, el Borges havia tingut una bona ocasió per haver-se avançat al marcador per mediació de Torné. L’equip que dirigeix aquesta temporada Manel Cazorla no va poder redreçar el rumb a la segona part. Però tampoc va ser millor el filial del Reus, que es va limitar a aprofitar les dos úniques ocasions clares en tot el partit.

La segona va arribar al minut 35 del segon període quan Àlex Fernández, amb una altra rematada de cap com en el primer gol, va batre la porteria local després d’una fase avorrida i anodina. Al final, derrota per 0-2 del Borges davant d’un rival de superior categoria que tampoc va fer mèrits per emportar-se el triomf.

Val a recordar que el conjunt de les Garrigues es va estrenar en la pretemporada diumenge passat aconseguint un meritori empat davant del Pobla de Mafumet (2-2), deixant bones sensacions davant d’un altre rival de Tercera com el d’ahir.

L’equip de Manel Cazorla segueix en plena fase de rodatge i aquestes proves serveixen per agafar el ritme de competició.