SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

L'Escola de Ponent reforça l'estructura esportiva incorporant Dani Pujol

Josep Albà, president de l’Escola Ponent, amb Dani Pujol.

Josep Albà, president de l’Escola Ponent, amb Dani Pujol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola de Ponent ha fet un pas més en l’objectiu de seguir creixent i millorant, per a la qual cosa ha incorporat el futbolista lleidatà Dani Pujol com a coordinador del club, segons va anunciar el president, Josep Albà, durant l’assemblea que va celebrar l’entitat el mes de juliol. Dani Pujol, actualment jugador de l’Ascó, va jugar amb la UE Lleida a l’última temporada de la història d’aquest club i a la primera del Lleida Esportiu. Després va passar pel Montsó, Castelló, Terrassa i Europa, abans de recalar a l’Ascó. Actulament es recupera d’una greu lesió. Al club continuarà com a coordinador administratiu Jordi Dago.

“Afronto aquesta experiència amb molta il·lusió. És un club que vol fer bé les coses i treballarem perquè es facin cada vegada millor”, explica Dani Pujol. “És la primera vegada que faig aquestes funcions en un club, però crec que l’Escola Ponent és ideal per iniciar-me. Arribo al club amb ganes d’aprendre i fer les coses bé i el president m’ha transmès les idees que té, que m’han ajudat a il·lusionar-me. M’agrada l’ambient que m’he trobat a l’Escola Ponent.”

“L’objectiu és formatiu. Volem que els nens i nenes es formin com a jugadors, però amb els hàbits adequats, que sàpiguen guanyar i perdre”, afegeix.

tracking