SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Pau Torres es mostra “feliç” de tornar a casa

El porter, que va jugar dos ‘play-offs’ en l’anterior etapa, firma per 3 temporades

Pau Torres, en una imatge de la seua primera etapa al Lleida Esportiu, on va estar tres temporades.

Pau Torres, en una imatge de la seua primera etapa al Lleida Esportiu, on va estar tres temporades.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Torres Riba (Capellades, 4-6-1987) es va mostrar ahir “feliç” per tornar al Lleida, club que considera casa seua després d’haver-hi jugat tres temporades (2012-15). El porter barceloní s’ha compromès per tres temporades més en aquesta segona etapa. Pau Torres va expressar satisfacció a través del seu compte a Twitter: “Diuen que on un ha estat feliç, sempre torna... doncs mai millor dit... FELIÇ de tornar a vestir la samarreta del Lleida, lloc que considero casa meua!! Moltíssimes gràcies a tots pels missatges!! VISCA EL LLEIDA!!”.

Pau Torres, que es va formar al futbol base del Barcelona, va viure una etapa triomfal al seu anterior pas pel Lleida, amb la disputa de dos play-offs d’ascens en tres anys, els dos amb Toni Seligrat a la banqueta. Pau va arribar al Lleida la temporada 2012-13, en què l’equip va jugar al Grup II i va aconseguir la classificació per al play-off, però va caure per penals contra el Jaén a la segona ronda.

El club demana la cessió del madridista de 20 anys Mink Peeters per reforçar la banda esquerra de l’atac

L’any següent, ja al Grup III, l’equip va tornar a classificar-se per al play-off i també va ser eliminat en segona ronda, aquest cop pel Leganés, que actualment és a Primera divisió. A la tercera temporada va vorejar el play-off, però la derrota al camp del Cornellà a l’última jornada ho va evitar.

En la temporada 2015-16 va jugar a Segona amb l’Alabès i va aconseguir l’ascens a Primera, encara que ell va seguir a Segona, en aquesta ocasió amb el Valladolid. Arriba al Lleida procedent del Cartagena, de Segona B, equip amb el qual es va quedar a un pas de pujar a Segona A. En la primera eliminatòria de play-off, com a campions del seu grup, van ser eliminats pel Rayo Majadahonda i a la tercera, per l’Extremadura.

El Lleida també espera aconseguir la cessió de l’extrem esquerre Mink Peeters, del Reial Madrid-Castella i que la passada temporada va jugar a la Segona divisió d’Holanda. Reforçar la banda esquerra del seu atac és una de les prioritats.

D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol va fer oficial ahir que l’Ascó-Lleida, de Copa Catalunya, es jugarà demà a les 19.30 hores.

tracking