SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

Barça i Madrid iniciaran la Lliga amb Gran Canària i Tenerife

El València de Jaume Ponsarnau visitarà la pista de l’Unicaja

El tècnic targarí del València, Jaume Ponsarnau.

El tècnic targarí del València, Jaume Ponsarnau.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga ACB Endesa va donar a conèixer ahir el calendari de la competició per a la temporada 2018-19, de la qual entre el 27 i el 30 de setembre es jugarà la primera jornada, en què el vigent campió, el Reial Madrid, rebrà l’Iberostar Tenerife i el FC Barcelona Lassa del lleidatà Pierre Oriola i l’Herbalife Gran Canària s’enfrontaran al Palau Blaugrana. El València Bàsquet del tècnic lleidatà Jaume Ponsarnau visitarà la pista de l’Unicaja en un dels duels més atractius de la primera jornada.

El calendari sortejat és de jornades no idèntiques, és a dir, que els nou partits de cada jornada de la primera volta no es disputaran necessàriament a la mateixa jornada de la segona, sinó que podran repartir-se en diferents. Una cosa similar al que va passar a la Primera divisió de futbol, que també ha confeccionat un calendari asimètric.

D’altra banda, el Baskonia rebrà el Tecnyconta Saragossa, el MoraBanc Andorra jugarà contra l’UCAM Múrcia CB, el Monbus Obradoiro disputarà el seu partit a casa contra el San Pablo Burgos i el Delteco GBC s’enfrontarà al Montakit Fuenlabrada.

El Cafés Candelas Breogán retornarà a la Lliga Endesa jugant el primer partit de la campanya contra el Divina Seguros Juventud a Lugo, i per la seua banda el Manresa viatjarà a Madrid per inaugurar la campanya enfrontant-se al Movistar Estudiantes.

A més, el primer Clàssic entre FC Barcelona Lassa i Reial Madrid tindrà lloc al Palau Blaugrana a la jornada 10, que es desenvoluparà entre el 24 i el 25 de novembre.

tracking