SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El lateral Albert Dalmau, desè fitxatge del Lleida

Format al planter del Barcelona, ha estat internacional sub-17 i sub-19

Albert Dalmau, a l’esquerra, en un partit durant la seua etapa al Llevant.

Albert Dalmau, a l’esquerra, en un partit durant la seua etapa al Llevant.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lateral dret Albert Dalmau (Sils, 16-3-1992) s’ha compromès amb el Lleida per a les dos pròximes temporades, amb la qual cosa es converteix en el desè fitxatge de l’equip per a aquesta pròxima campanya. Dalmau, format a les categories inferiors del FC Barcelona, arriba al Lleida procedent de la Primera divisió de Romania, on ha jugat des del gener a l’ACS Sepsi Sf. Gheorghe. El defensa s’uneix així a les incorporacions de Marc Martínez, Xemi, Pedro Martín, Joan Oriol, César Soriano, Jaime Almagro, Josep Calavera i els porters Josemi Domínguez i Pau Torres. Entre els objectius que té el Lleida hi ha ara el central Odei, del Melilla, tot i que també el pretenen altres clubs.

A més de l’experiència a la Primera divisió romanesa, Albert Dalmau, que ha firmat fins al juny del 2020, té experiència a la Segona divisió A, on va debutar als 18 anys la temporada 2010-11, quan dirigia el filial blaugrana l’actual seleccionador estatal, Luis Enrique Martínez. Es va consolidar a Segona B amb el València Mestalla, al qual va arribar el 2011. El lateral també ha estat internacional a les categories sub-17 i sub-19.

El defensa, amb experiència a Segona divisió A, procedeix d’un equip de la Primera divisió romanesa

Defensor lliure per banda tècnic i amb profunditat, la temporada 2013-14 es va incorporar al Cadis, des d’on va passar el curs següent al Lugo, amb el qual tornava a la Segona divisió A, categoria en què també va jugar amb el Còrdova.

La temporada 2016-17 es va incorporar a l’Hèrcules i la passada campanya la va iniciar a l’Atlètic Llevant, a Tercera divisió, encara que al gener va acceptar una oferta per jugar a la primera divisió de Romania. Aquesta temporada tenia oferta del Dinamo de Bucarest, però ha preferit tornar a Catalunya per implicar-se en el nou projecte del Lleida de Gerard Albadalejo.

La segona ronda de la Copa Catalunya, avui a Ascó (19.30) El Lleida afronta avui la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta. L’equip que entrena Gerard Albadalejo jugarà contra l’Ascó al Municipal d’aquesta localitat tarragonina, en un partit previst a les 19.30 hores. L’equip lleidatà ha assolit aquesta ronda després d’haver eliminat a la primera el Gavà, al qual es va imposar per 1-4.

tracking