Segona medalla per a Espanya en sincronitzada

Bronze per al combo i Jessica Vall, quarta

Un moment de l’actuació de l’equip espanyol.

Un moment de l’actuació de l’equip espanyol.EFE

L’equip espanyol de natació sincronitzada va aconseguir el dia diumenge la medalla de bronze a la final del combinat lliure dels Campionats d’Europa de Glasgow. És la segona medalla després del bronze de la jornada inicial.

Amb una interpretació de l’espectacle Amaluna, del Cirque du Soleil, el conjunt va obtenir 91.466 punts. Leyre Abadía, Abril Conesa, Berta Ferreras, Emma García, María Juárez, Meritxell Mas, Elena Melián, Paula Ramírez, Sara Saldaña i Blanca Toledano van capturar, així, la medalla de bronze en una prova dominada per Ucraïna.

Itàlia va guanyar la de plata. Per la seua part, Jessica Vall va vorejar el podi en els 100 metres braça, en què va acabar quarta, en una jornada que va deixar el pas als finals d’Hugo González i Melani Costa, a més d’una gran actuació del prometedor relleu 4x200 lliure masculí. Vall va estar a prop de donar la primera medalla de natació per a Espanya, però es va quedar a 44 centèsimes del tercer lloc. La russa Iúlia Efimova va guanyar l’or. Avui competeix la lleidatana Cristina García. Cessar Castro va batre el rècord d’Espanya de 200 lliure durant la final del relleu 4x200.