SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho ja és comunitari

El brasiler podrà jugar les competicions oficials sense ocupar plaça d’extracomunitari || Valverde no haurà de descartar per a la Supercopa i podrà comptar amb Vidal, Malcom i Arthur

Valverde podrà comptar amb Arturo Vidal després que Coutinho ja pugui jugar com a comunitari.

Valverde podrà comptar amb Arturo Vidal després que Coutinho ja pugui jugar com a comunitari.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El brasiler Philippe Coutinho ja té la condició de jugador comunitari, per la qual cosa el Barça ha solucionat a l’últim moment, a dos dies de la final de la Supercopa d’Espanya, el problema que tenia amb la quota d’extracomunitaris de la primera plantilla.

Coutinho passa a tenir la nacionalitat portuguesa i així serà inscrit en totes les competicions, mentre que el xilè Arturo Vidal i els també brasilers Arthur i Malcom continuaran mantenint la seua condició d’extracomunitaris.

Li busquen sortida, ja que no entra en els plans de Valverde i ocupa plaça d’extracomunitari

Assumeix més galons i serà el quart capità, vacant des de la marxa de Mascherano a la Xina

Coutinho passa a tenir aquesta nova condició gràcies que la seua dona, Aine Coutinho, té la nacionalitat portuguesa. El fet d’estar casat amb ella li permet jugar com a comunitari en totes les competicions, un tràmit que ha costat més del que es preveia, però que finalment els serveis jurídics i administratius del Barcelona han gestionat i sabut solucionar. La Federació Espanyola de Futbol ha estat qui ha donat la conformitat.

D’aquesta manera, Ernesto Valverde ja no té cap mena de problema per inscriure Arthur, Arturo Vidal, Malcom i Coutinho per qüestions burocràtiques i s’evita per tant haver de descartar-ne un per enfrontar-se al Sevilla.

D’altra banda, encara queda un altre extracomunitari a la plantilla com és el brasiler Marlon, però aquest ja no entra en els plans del Barcelona per a aquesta temporada i se li està buscant una sortida. Un problema en el seu permís de treball el va privar de ser traspassat al Newcastle de la Premier League, una lliga on ha recalat el colombià Yerry Mina, un altre dels jugadors que ocupaven plaça d’extracomunitari i que al final ha estat traspassat a l’Everton per 32 milions d’euros.

En aquesta operació, el Barça s’ha guardat una opció de recompra del jugador per un valor de seixanta milions, el doble del que ingressarà. Amb aquesta última operació, el Barça ha ingressat a hores d’ara 124,2 milions d’euros per traspassos, que deixen molt equilibrats els comptes, ja que el club acumula gastats aquesta temporada 125,9 milions en els fitxatges de Lenglet, Arturo Vidal, Arthur i Malcom.

D’aquesta forma, el vestidor blaugrana tornarà a comptar amb un quartet format íntegrament a la Masia, segons va informar ahir el club barcelonista. Han estat elegits, per aquest ordre, Messi, que també ostenta la primera capitania de l’Argentina, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto.

Valverde podrà comptar amb Arturo Vidal després que Coutinho ja pugui jugar com a comunitari.

Valverde podrà comptar amb Arturo Vidal després que Coutinho ja pugui jugar com a comunitari.FC BARCELONA.CAT

tracking