SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA D?ESPANYA

El Barça busca el primer títol

Valverde diu que la Supercopa d’avui davant del Sevilla “a un sol partit està una mica més oberta” || Piqué confirma que abandona la selecció i afirma que “no deixaré de dir res per ser capità”

Sergi Roberto, Leo Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué són els quatre nous capitans del Barça.

Sergi Roberto, Leo Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué són els quatre nous capitans del Barça.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, tècnic del FC Barcelona, va assenyalar ahir que el fet de disputar la Supercopa a partit únic “la fa una mica més oberta” i que afegirà dificultat al partit dels blaugranes avui (22.00, La 1) davant del Sevilla a la ciutat marroquina de Tànger. “En un segon partit sempre es poden corregir els problemes que hagis tingut en el primer. A partit únic les forces s’igualen i els dos equips tenen les mateixes possibilitats”, va dir.

El tècnic, que va avançar que viatjarà amb tot l’equip, va deixar clar que tots els seus jugadors estan en condicions d’entrar a l’onze, fins i tot Arturo Vidal. “Sé que ha estat mesos inactiu per la lesió, però també que ha estat entrenant-se dur i que està en forma. Està acostumat a jugar partits forts i importants. No sé si ho estarà per a 90 minuts, però sí per jugar”, va assenyalar Valverde. El de Vidal podria no ser l’últim fitxatge, ja que “en un club com aquest estem oberts a tot fins al final del mercat”. Tanmateix, va voler deixar clar que no ha demanat cap jugador. “Jo del que em preocupo és de treure el màxim partit dels que ja tinc”. En qualsevol cas, l’entrenador no es va mostrar contundent sobre la continuïtat de Dembélé. “No sé si hi ha opció o no que surti. Sens dubte, jo sóc l’entrenador i compto amb ell”, va manifestar.

“En un club com aquest estem oberts a tot fins al final del mercat”, va manifestar ahir Valverde

Per la seua part, el blaugrana Gerard Piqué va confirmar ahir que abandona la selecció espanyola i va deixar clar que no canviarà la seua manera de ser per ser capità del Barça. “La meua decisió estava presa fa temps. Em centraré en el Barça. Vaig parlar amb Luis Enrique i li vaig comentar que la decisió ja estava meditada. Ha estat una etapa molt bonica a la selecció i sóc molt feliç d’haver participat en tots els èxits”, va manifestar. Sobre la seua capitania, el blaugrana va dir que “estic content de ser un dels capitans. Ara toca continuar guanyant títols amb el Barça. Continuaré sent el mateix. No pel fet de ser capità deixaré de dir el que penso en cada moment”. En relació amb el partit d’avui a Tànger, el defensa blaugrana va manifestar que “el Sevilla està fent les coses molt bé i és molt competitiu”.

tracking