SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Hem de ser a dalt de tot”

Pedro Martín, màxim golejador del Lleida Esportiu a la pretemporada, vol l’equip en la lluita pels ‘play-offs’ || Va destacar el bon ambient a l’equip

Pedro Martín durant la presentació al Camp d’Esports.

Pedro Martín durant la presentació al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro Martín, un dels catorze fitxatges que ha fet el Lleida aquest estiu, va manifestar que l’objectiu no ha de ser cap altre que la lluita pels play-offs d’ascens a Segona A, va destacar el bon ambient que es respira al vestidor i va agrair l’enorme interès perquè jugués aquest any al Camp d’Esports. “Els davanters solem ser els últims a arribar i m’havia marcat el repte que la meua pretemporada fos aquesta vegada des de l’inici. Una de les primeres ofertes que em va arribar va ser la del Lleida i no m’ho vaig pensar dos vegades. És un gran club en el qual tots volem continuar creixent i aconseguint èxits”, va assenyalar ahir el malagueny durant la presentació oficial.

El del planter de l’Atlètic, amb què va debutar a Primera amb 22 anys, va dir que el principal objectiu del Lleida “ha de ser estar a dalt. Anirem veient com es desenvolupa la competició, però està clar que la nostra intenció és ser un dels conjunts més forts de la categoria”. Malgrat la seua altura –mesura prop d’1,90 metres–, es defineix com un davanter “a qui li agrada jugar amb la pilota, no només rematar de cap”, encara que no va voler marcar-se un objectiu personal pel que fa a nombre de gols. “Si l’equip guanya, no importa quants gols acumuli. El necessari és que tot el grup sumi al llarg de la temporada.” Tanmateix, Martín ha destacat durant la pretemporada pel seu olfacte golejador i ja suma sis gols, el màxim realitzador fins ara. Va marcar un gol en l’estrena contra l’Osca, dos més contra el Tamarit i un hat-trick en el duel de la Copa Catalunya contra el Gavà.

Martín reconeix que s’ha trobat en un vestidor “amb un bon ambient” i que ja té ganes que arranqui la Lliga, quan l’equip ha d’estar ben conjuntat, “una vegada ens acabem de conèixer tots”.

El Lleida disputa avui amb l’Europa, de Tercera, un nou amistós El Lleida Esportiu, que dissabte va caure eliminat de la Copa Catalunya en el duel contra el Vilafranca, disputa avui un nou amistós de pretemporada, en el qual s’enfrontarà a un altre equip de Tercera, l’històric Europa, dins de la 23 edició del Trofeu Vila de Gràcia. Abans del partit es retrà homenatge al porter lleidatà Rogeli Pàmpols, que es va formar a l’AEM i va jugar a l’Europa durant sis temporades (1965-1971), tres de les quals a Segona. L’equip de Gerard Albadalejo disputarà un nou amistós aquesta setmana, divendres (19.30), davant del Peña Sport a la localitat navarresa de Tafalla.

tracking