SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi es converteix en el jugador més premiat de la història del Barcelona

Suma 33 títols amb la Supercopa de diumenge

Leo Messi va aixecar diumenge a Tànger el primer títol com a capità del FC Barcelona.

Leo Messi va aixecar diumenge a Tànger el primer títol com a capità del FC Barcelona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va endur-se diumenge el títol 33 de la seua carrera amb el FC Barcelona, gràcies a la Supercopa d’Espanya conquerida davant del Sevilla (1-2), i es converteix així en el futbolista amb més títols en la història del club blaugrana. Messi es va estrenar a Tànger com a capità del primer equip i es va encarregar de recollir el trofeu, la tretzena Supercopa per al Barcelona, amb la qual va desempatar amb Iniesta com el jugador més premiat del Barça. El primer títol en joc de la temporada va elevar l’argentí per sobre dels 32 que va aconseguir el manxec. L’estrella blaugrana acumula nou Lligues, quatre Lligues de Campions, sis Copes del Rei, vuit Supercopes d’Espanya, tres Supercopes d’Europa i tres Mundials de clubs. Tant Messi com Iniesta havien superat un altre mite del Barça com Xavi, que tenia el rècord amb 25 títols, batut també per Piqué i Busquets, que en sumen 28.

“No sé què es deu sentir. Jo no crec que arribi mai a 33, em semblen molts. Si algú pot arribar a una xifra d’aquest tipus és Leo Messi, però que no es quedi aquí aquest número, que continuï augmentant”, va afirmar en roda de premsa Ernesto Valverde. En els 13 anys com a blaugrana, Leo Messi només ha sumat un any en blanc. Va ser el 2014, amb Martino a la banqueta. Un any en què també va caure a la final del Mundial contra Alemanya. El Mundial segueix sent l’assignatura pendent de l’argentí, que amb l’albiceleste suma dos títols, el Mundial sub-20 de 2005 i l’or a Pequín 2008.

En els tretze anys com a jugador del primer equip només es va quedar sense guanyar un títol el 2014

D’altra banda, el club va assolir ahir un acord amb el Leganés pel traspàs de José Arnáiz a canvi de 5 milions d’euros. Per la seua banda, Dembélé jugarà aquesta temporada al Barça i així ho ha fet saber la directiva en els últims dies.

tracking