SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Arnau Farré ja roda sis mesos després de lesionar-se

Ha començat a tocar la moto i el 6 de setembre podria reaparèixer a Mèxic

Gas Gas, marca a la qual va estar vinculat fa anys, li ha cedit una moto per poder entrenar-se.

Gas Gas, marca a la qual va estar vinculat fa anys, li ha cedit una moto per poder entrenar-se.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré comença a veure la llum al final del túnel. Sis mesos després de lesionar-se en una prova del Mundial Indoor disputada a Barcelona el 4 de febrer passat, el pilot de Vilanova de Segrià ha tornat a pujar a la moto. “Només m’he dedicat a rodar, a provar-me i sense forçar ni cobrir zones complicades. L’objectiu és anar agafant la confiança i el feeling a sobre de la moto després de tant temps aturat”, va explicar el lleidatà, que va reconèixer que se sentia una mica estrany. “M’he sentit bé, però amb una sensació una mica estranya i amb una mica de respecte quan he de posar la cama esquerra a terra. Estic molt content perquè la recuperació ha anat millor del que esperàvem i no tinc cap molèstia”, va afegir.

Arnau, que es va trencar els lligaments creuats i el menisc del genoll esquerre, ja sabia abans d’operar-se el 20 de març passat que la temporada 2018 havia acabat per a ell. Ara, una vegada ha rebut l’alta mèdica, l’objectiu és recuperar el potencial que tenia sobre la moto de cara al 2019. Actualment es troba sense equip, després que Vértigo Motors decidís unilateralment el mes de juny passat rescindir-li el contracte que tenia fins al 2019.

El pilot de Vilanova de Segrià podria competir en l’última cita del calendari, el novembre a Còrdova

De moment s’entrena amb una moto que li ha cedit Gas Gas, la seua anterior marca, a la qual podria tornar la pròxima campanya. “S’han portat molt bé amb mi, però no hem parlat de res sobre el futur. Ja es veurà”, va apuntar Farré, que podria reaparèixer el proper 6 de setembre en una prova d’exhibició a Mèxic, convidat per l’expilot mundialista David Cobos, que és l’importador de Gas Gas en aquell país. “Em van proposar participar-hi i vaig acceptar, serà una bona oportunitat per sentir-me una altra vegada pilot”, va indicar Arnau, que podria prendre part en l’última prova del Campionat d’Espanya de trial, el 18 de novembre a la ciutat de Còrdova, en una estructura pròpia.

tracking