SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Els lleidatans aconsegueixen un ple a semifinals

De l’Europeu júnior i sub-23, amb la classificació d’Etxaniz, Travé i Van der Knijff || El debut de Carla Carrillo, avui a les sèries de K1 júnior

Annebel van der Knijff va haver de recórrer a la repesca en C1 sub-23 després de ser divuitena.

Annebel van der Knijff va haver de recórrer a la repesca en C1 sub-23 després de ser divuitena.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els palistes lleidatans que participen en el Campionat d’Europa júnior i sub-23 d’eslàlom a Bratislava van aconseguir ahir classificar-se per a semifinals al superar la sèries eliminatòries en les respectives categories. Els urgellencs Pau Etxaniz i Miquel Travé no van tenir problemes per accedir a la següent ronda a la prova de K1 júnior, ja que van firmar el desè i onzè lloc, respectivament, per resoldre el tràmit que els classifica directament per a la semifinal de demà.

En canvi, el seu company Álex Goñi va quedar eliminat al ser el 54 a la primera mànega i tretzè en la repesca, on només passaven els deu primers. Per la seua part, Annebel van der Knijff va tenir excessius problemes per classificar-se per a semifinals en C1 sub-23. La palista urgellenca va acabar divuitena la primera mànega i va haver de recórrer a la repesca, on va ser cinquena i va segellar el pas. També ho va aconseguir en aquesta segona mànega Miren Lazkano, amb el segon millor crono, i al seu torn Klara Olazabal va passar directament al ser catorzena a la primera mànega.

La primera jornada de l’Europeu també va deixar l’eliminació de les tres palistes de C1 júnior (Xanet Etxarri, Ainhoa Lameiro i Clara González), així com la classificació de dos dels tres participants en K1 sub-23 (Unai Nabaskues i David Llorente), i per la seua banda Juan Martínez va caure eliminat a la repesca. La jornada d’avui a Bratislava comptarà amb el debut de la lleidatana Carla Carrillo a les sèries eliminatòries de K1 júnior i a la tarda es disputaran les finals per equips, en les quals els palistes urgellencs surten amb moltes opcions de donar a la selecció estatal les primeres medalles en aquest campionat, ja que participaran en K1 júnior, C1 júnior i també en C1 sub-23.

tracking