SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

La Bomba es retira

El capità del Barça, Juan Carlos Navarro, posa fi a 20 anys de carrera i s’incorpora a l’estructura del club || Se’n va amb 25 títols, entre els quals vuit Lligues

Juan Carlos Navarro, l’etern capità, es retira de les pistes.

Juan Carlos Navarro, l’etern capità, es retira de les pistes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Carlos Navarro, capità del Barcelona Lassa, es retira com a jugador de bàsquet professional per integrar-se a l’estructura de la secció del club blaugrana, segons va anunciar ahir l’entitat. Navarro posa fi, d’aquesta manera, a vint anys de carrera al primer equip del Barça, la qual cosa el converteix en el jugador més important de la història de la secció de bàsquet. La Bomba i el Barcelona van firmar fa un any un contracte per deu temporades. El jugador es rebaixava considerablement la fitxa i entre ell i el club decidirien, temporada a temporada, si continuava jugant o passava a exercir un altre paper dins de l’entitat.

La intenció de Navarro era jugar una última campanya (la 2018-19) i retirar-se als 39 anys, però el club ja li va comunicar al final de la temporada passada que no comptava amb ell per al nou projecte esportiu. L’escorta ha necessitat diverses setmanes per assumir una retirada a la qual l’ha abocat el club i que ell mateix explicarà “en una roda de premsa que oferirà a les instal·lacions barcelonistes”, segons va informar el Barcelona en un comunicat.

Natural de Sant Feliu de Llobregat, Juan Carlos Navarro finalitza l’etapa com a jugador del primer equip, en el qual ha estat durant vint temporades (1997-2007 i 2008-2018, amb un parèntesi d’un any per provar a l’NBA).

Amb el Barça ha aconseguit trenta-cinc títols i ha estat el jugador blaugrana amb més partits disputats (560), més punts anotats (7.353), més assistències repartides (1.361) i més triples convertits (1.014) de la Lliga ACB, entre molts altres rècords que ha aconseguit a l’Eurolliga així com amb la selecció espanyola. Ha aconseguit vuit Lligues, set Copes del Rei, cinc Supercopes, dos Eurolligues, una Copa Korac i dotze Lligues Catalanes.

tracking