Amb el seu cavall Nereo en la prova que acollirà EUA del 12 al 16 de setembre

Albert Hermoso, amb el seu cavall Nereo CP, durant un concurs d’aquesta temporada.RFHE

El genet d’Os de Balaguer Albert Hermoso i el seu cavall angloàrab Nereo CP són un dels cinc binomis seleccionats per la Reial Federació Hípica Espanyola per competir en els Jocs Eqüestres Mundials de Tryon (EUA) entre el 12 i el 16 de setembre.

El lleidatà, olímpic a Rio 2016, va mostrar la seua alegria ahir a través de les xarxes socials al conèixer-se la seua inclusió en la llista oficial de l’equip espanyol.

La convocatòria d’Hermoso arriba després de la seua bona actuació en el concurs complet de la Copa de Nacions disputada la setmana passada a Haras Le Pin (França). En l’esmentada prova internacional, el genet lleidatà i el seu cavall Nereo CP van ser el binomi espanyol més destacat amb el lloc cinquantè a la general individual i 42.9 punts.

Val a destacar que l’excel·lent concurs d’Hermoso en la prova de cross country, que va concloure sense penalització i només un abatiment d’obstacle a la pista de salt. El d’Os de Balaguer va ser un dels 25 genets que van entrar dins del crono.

A nivell d’equips, els representants espanyols, que no van estar bé en la prova de doma, van finalitzar en quarta posició en la classificació general de tot el concurs complet. Albert Hermoso, de camí ahir a Conca per ultimar la preparació de cara a la prova nord-americana en el LXIII Concurs Nacional Hípic de Salt d’Obstacles de la Feria de San Julián, va dir a SEGRE que “estic molt content perquè el meu cavall Nereo ha treballat molt aquesta temporada i aquests Jocs Eqüestres són la prova més important i difícil que hi ha al món, de manera que només el fet d’estar allà ja és un èxit”.

Val a recordar que Albert Hermoso es va proclamar campió d’Espanya de Concurs Complet en categoria absoluta, en la competició disputada el maig passat a Madrid. Hermoso muntava Quilate 32,53%, una euga angloàrab.