SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida, en marxa

Primeres revisions mèdiques prèvies en l’arrancada de la pretemporada, prevista per dilluns || Diversos jugadors ja s’exerciten pel seu compte al pavelló

Ablaye Mbaye va ser el primer a passar la revisió mèdica.

Ablaye Mbaye va ser el primer a passar la revisió mèdica.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada del Força Lleida va arrancar ahir amb les primeres revisions mèdiques prèvies a l’inici de les sessions al Barris Nord, que començaran dilluns amb tot l’equip a les ordres de Jorge Serna.

Ahir van passar per la consulta del Kotron Centre Mèdic els jugadors Ablaye Mbaye, Miki Feliu, Adrián Chapela i Víctor Vinós, que aquest any estarà vinculat a l’Ilerdauto Nissan Pardinyes de la Lliga EBA. Avui passaran la revisió Jordi Bergadà, Albert Lafuente i Juan Oliva, els tres vinculats que queden i demà serà el torn de Fernando Sierra, Massine Fall i Sergi Quintela, l’última incorporació del Força Lleida.

Durant la setmana que ve també passaran revisió mèdica Filip Djuran, Obi Kyei i Robert Turner, una vegada arribin a Lleida per entrenar-se. Malgrat que els entrenaments comencen dilluns que ve de manera oficial, ja són diversos els jugadors que han avançat la tornada a la feina i suen la samarreta al Barris Nord.

Si dilluns es va poder veure Mbaye i Chapela treballant amb alguns dels jugadors vinculats com Lafuente, ahir es va estrenar Sergi Quintela, que podria no ser l’última incorporació que faci l’equip aquest estiu.

Durant les sis setmanes de preparació de l’equip prèvies al debut a la Lliga, el 5 d’octubre contra el Palma al Barris Nord, Jorge Serna té previst que es disputin fins a vuit partits amistosos.

El primer que hi ha confirmat serà el 6 de setembre a Alguaire davant el Castelló, mentre que el 9 disputarà les semifinals de la Lliga Catalana LEB contra el filial del Barça. Per altra banda, el 25 es tornarà la visita al Castelló.

El club està buscant un rival per a l’11 o 12, abans de fer la presentació oficial al Barris Nord davant de l’Osca, el dia 15, al Trofeu Ciutat de Lleida. El Força Lleida tornarà la visita al quadre aragonès el 19, i el 22 jugarà la tornada de la Lliga Catalana LEB davant del Barça.

tracking