SEGRE

PIRAGÜISME ESPRINT

Segona medalla de plata per a Craviotto en el Mundial

El K4 500 estatal, amb el lleidatà, acaba segon darrere d’Alemanya

Saül Craviotto i la resta del K4 500 estatal, al costat dels equips d’Alemanya i Hongria.

Saül Craviotto i la resta del K4 500 estatal, al costat dels equips d’Alemanya i Hongria.CANOE ICF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Saül Craviotto va aconseguir ahir la seua segona medalla de plata als Mundials de piragüisme en aigües tranquil·les, que s’ha disputat a Portugal, després que el K4 500 estatal acabés segon a la final al darrere d’Alemanya. El lleidatà, formant embarcació al costat de Cristian Toro, Rodrigo Germade i Marcus Walz, va afegir aquest metall a la plata que va aconseguir dissabte en el K2 200 al costat de Toro.La final va estar dominada per un pot alemany (Max Rendschmidt, Tom Liebscher, Ronald Rauhe i Max Lemke) que va acabar la prova amb un temps de 1:20.056.

Espanya va poder remuntar als metres finals i aconseguir la plata amb un crono de 1:20.423, mentre que Hongria (Sándor Tótka, Péter Molnár, Miklós Dudás i István Kuli) va completar el podi de la prova amb un temps de 1:21.480. Amb la d’ahir, Craviotto suma 9 medalles en uns Mundials (3 ors, 4 plates i 2 bronzes), mentre que també és quatre vegades medallista en uns Jocs Olímpics (dos ors, una plata i un bronze) i doble medallista als Jocs Mediterranis (un or i un bronze).

Per la seua part, Carlos Garrote va completar un doblet de somni a l’encadenar els títols europeu i mundialista en el K1 200. El de Zamora va assaborir la medalla d’or continental el 10 de juny a Belgrad i ahir va engrandir la seua gesta amb la victòria mundialista. Va dominar la final de l’especialitat amb un registre de 35.259 segons. Ni el lituà Arturas Seja, segon, ni el rus Evgenii Lukantsov, tercer, no van poder atrapar Garrote, que va reivindicar la seua vàlua en ple compte enrere cap als Jocs Olímpics de Tòquio.

Saül Craviotto i la resta del K4 500 estatal, al costat dels equips d’Alemanya i Hongria.

Saül Craviotto i la resta del K4 500 estatal, al costat dels equips d’Alemanya i Hongria.CANOE ICF

tracking