SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

Chapela: “Estic preparat per jugar a la LEB Or”

“Cal pensar en la permanència”, afirma

El base Adrián Chapela, ahir a la pista del Barris Nord després de ser presentat.

El base Adrián Chapela, ahir a la pista del Barris Nord després de ser presentat.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida, després d’iniciar la pretemporada dilluns passat, va presentar ahir el primer dels seus fitxatges, el base gallec de 24 anys Adrián Chapela, que arriba de l’Alacant, de LEB Plata, equip amb el qual va jugar la final del play-off d’ascens a Or.

“La meua prioritat era fer el salt a la LEB Or i quan em va arribar la proposta del Força Lleida l’acord va ser molt ràpid”, va explicar ahir. El jugador va afirmar que “estic preparat per fer el salt a la LEB Or”, una cosa que va ratificar el tècnic, Jorge Serna: “Després de veure’l en els primers entrenaments el primer que li vaig preguntar va ser per què no havia arribat abans a aquesta Lliga. Està més que capacitat per jugar i donar un nivell molt bo a l’equip”, va valorar el tècnic.

Chapela va reconèixer que d’entrada “cal tenir els peus a terra i pensar a mantenir la categoria”, per afegir que “mirant els pressupostos i les plantilles el primer és aconseguir la salvació.

A partir d’allà, es pot pensar en altres coses”. Per la seua part, el president del club, Félix González, va destacar l’aposta del club “per jugadors joves que lluiten fins a l’últim segon”.

tracking